Uğur Özteke

Uğur Özteke

BİZİM YOLLAR ADAMIN BEYİN ZARINA ZARAR VERİYORMUŞ YAA.

BİZİM YOLLAR ADAMIN BEYİN ZARINA ZARAR VERİYORMUŞ YAA.

Siz değerli okurlarımızdan dostlarımızdan gelenlerle yine dertleşip derdinize derman olmaya çalışacağız.

Bizi sanal ortamdan takip eden Nuri …. Bey bakın başına gelenleri bizimle nasıl paylaşıyordu. Nuri Beyin yaşadıkları bizim ülkemiz insanı için “Pişmiş tavuğun başına gelmeyen” cinsten imiş. Allah ecir sabır ve sağlık versin.

Bizim elimizden dua etmekten ve konuyu yetkililere iletmekten başka bir şey gelmiyor.

İnşallah büyüklerimiz ve yetkililerden bundan böyle daha dikkatli ve detaycı olurlar.

Çünkü bakın küçücük detay gibi görünen bir şey insanımızın başına neler getiriyor.

“Merhaba Uğur Bey nasılsınız?

Ben yaklaşık 3 ay önce Beyin Hipofiz Bezinden Ankara’da A……. Hastanesinde  Dr. Mustafa B…… tarafından ameliyat oldum. Ameliyatımda beyin zarı hasar gördü ve sağ bacak kısmından yağ parçası alarak beyin zarına yapıştırıldı ve dikkatli bir şekilde hareket etmem söylendi.

Ben Konya’da ikamet etmekteyim ve ameliyattan sonra Ankara’dan Konya’ya gelirken aracı sarsmadan getirmemiz gerekiyordu. Konya havaalanına kadar karayollarına ait olan yolda hiçbir sekmeye sarsıntıya uğramadan geldik maalesef havaalanından İhsaniye evimize gelirken yolların aşırı bozuk olmasından beyin zarına koydukları parça yerinden çıktı ve acil tekrardan Ankara’ya giderek 2. bir ameliyat daha oldum.

Yetişemeseydik belki hayatta olmazdım. Konya’da belediyenin kullanmakta olduğu asfalt malzemesi çok kalitesiz olduğu için en kısa sürede bozulmaktadır.

Bildiğim kadarı ile Karayolları belirli bir standartlarda asfalt döküyor ve uzun süre bozulmadan kullanılmaktadır. Belediyemiz neden bu standartlara uymamaktadır ve asfalt erkenden bozulmaktadır.

Konya’ya yapılan yatırımlar milletimizin parası olduğuna göre neden standartlara uyulmamaktadır. Benim başıma geldi başkalarının başına da gelmesin.

Sizi bilgilendirmek istedim.

İlginiz için teşekkür ederim.

Nuri Ç…………..”

……………..

Şimdi bu durum hepimizin başına her an gelebilir değil mi?

Peki bu işte vebal yok mudur?

O zaman…

Hadi biraz daha dikkat inşallah biz en iyisini yaparız.

 

HIZLI TREN VAGONLARININ HALİ ÜZÜYORMUŞ

Buyurun bu notu da üniversitemizin bir bayan öğretim üyesi hocamız bizimle paylaşıyordu.

Biz de sizlerle paylaşırken yetkili ve duyarlı yöneticilerimizin  konuya en kısa sürede gereken müdahaleyi yapacaklarına inanıyoruz; 

“Günaydın. Beyninizi yediğimizin farkındayım MARKO PAŞA.

Hızlı tren vagonları içler acısı. Evden örtü ve peçete götürüp seriyorum ne oturuluyor ne öndeki setlere bırak yemeği çanta bile konmuyor. Koku had safhada. Tren Ankara'dan geliyor 15 dakika sonra tekrar Ankara'ya. Tabi bu kadar kısa sürede ancak çöp boşaltıyorlar. Önceki yolcu kahve mi dökmüş simit mi yemiş. Gidip üstüne oturuyorsun. Evet insanımız da özensiz ama biri şu işe el atsınız.”

………………..

ÇAKMAKLAR ŞAPKANIN İÇİNDE ARENAYA GİRİYORMUŞ?

Hep söylüyoruz ve iddia ediyoruz.

Bizim okurumuz duyarlıdır hassastır.

Dikkatlidir. Takipçidir. Olayların peşini kolay kolay bırakmaz.

Bakın bu konudaki yani Arena’daki sigara konusuna hassas bir okuyucumuz Kasımpaşa maçı sonrası önce şu fotoğrafı gönderiyor

foto-1-208.jpg

Ve altına da şunları yazıyordu

“Abicim artık Büyükşehir Arena Stadyumuna girişte çakmaklar görevliler tarafından böyle toplanıyor. Ama yine de bizim millet akıllı. Çakmağı tribüne şapkasının içinde sokuyor. Ama ne yaparlarsa yapsınlar artık tribünlerde eskisi gibi sigara içilmiyor. Teşekkürler”…

………..

Biz de sağlıklı ve duyarlı Konyaspor taraftarına ve bazı istisnalar dışında yasak ihlallerine göz yummayan yöneticilerimize teşekkür ederiz.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Tebessüm etmek bedavadır vereni üzmez alanı mutlu eder.

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Meram Yeni Yol’da Araştırma Hastanesi önünde yayalar kırmızı ışıkta geçmediği zaman daha iyi ADAM oluruz.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR