Süleyman Sayan

Süleyman Sayan

İlk Yarı Baydı, İkinci Yarı Aydı

İlk Yarı Baydı, İkinci Yarı Aydı

Güzel bir havada futbola elverişli şartlarda başladı 90 dakika Torku Konyaspor  ideal diyebileceğimiz 11 ile sahadaydı. Taraftarın ilgisi diğer maçlara oranla çok daha azdı. Maç başladığında takımlar, İlk 15 dakika gazozuna maç yapar havasındaydılar, Torku Konyaspor baskı kurmak istese de ilerde çoğalamadı buna rağmen o dakikaya kadar maçın en net pozisyonu diyebileceğimiz pozisyonda Hasan Kabze ile yararlanamadı. Akhisar ekibi ilerde çoğalma ve etkili pas anlamında daha etkiliydi. Torku Konyaspor'un hastalığı olan duran toptan 32. dakikada golü kalede gördük. Kanatlardan baskı yapmaya çalışan ekibimizi, Akhisar takımı ölü noktaya itmeyi başardı böylece akınlar saman alevi gibi oldu.

Tam devreye 0-1 geride girmeyi beklerken, son haftaların yükselen değeri Rangelov'un asistiyle Mehmet Güven'in enfes vuruşuyla devre 1-1 eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarı topla 45 metre depar atan Rangelov'un muhteşem golüyle başladı. Bu golle taraftar da Torku Konyaspor gibi vites yükseltti. Maçın hakemi Alper Ulusoy, Torku Konyaspor maçını güzel yöneten ender hakemlerdendi, kendisini tebrik ederim. R.Carlos'un Zokora hamlesi Akhisar ekibinin orta alanını topladı. Maçın kırılma anı 65. dakikada Mehmet Akyüz'ün direkten dönen topuydu. Djalma çıktıktan sonra Akhisar baskısı artsa da Kenan hamlesi yerindeydi. Torku Konyaspor bu bölümde kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı, tehlikeli pozisyonlarda buldular bunlardan en etkilisi Rangelov'un pasında Mehmet Güven'in direkten dönen topuydu. Son düdükle namağlupluk serisi 7 maça çıktı ve Torku Konyaspor ligin en rahat takımlarından biri haline geldi. Bu durum Konya ekibinin sistemi için skora olumlu yansıyacaktır. Özellikle ikinci yarı oynanan oyunla bir kaza golü gelse yazık olurdu. Bu kadar çok pozisyon bulup bu kadar cömert olursanız her zaman 3 puan gelmeyebilir.

Maçın Sözü: Konyaspor ilk yarı baydı, ikinci yarı aydı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman Sayan Arşivi
SON YAZILAR