Uğur Özteke

Uğur Özteke

Konyaspor taraftarına ayıp olmuyor mu?

Konyaspor taraftarına ayıp olmuyor mu?

 

Bu satırları yazarken son derece mutlu ve Allah günahlarımızı affetsin biraz da gururluyuz.

Yazılarımızın ses getirdiğini, doğru düzgün ve duyarlı yazılar yazarak şehrin sesi, kulağı, gözü olmaya çalıştığımızı, doğru yolda olduğumuzu gördükçe de çok sevdiğimiz, hayat biçimimiz olan bu gazeteciliği nasıl bırakacağımızı kara kara düşünüyoruz.

……………..

Konya birkaç istisna dışında Sare Davutoğlu’nu yani Sayın Başbakanımızın muhterem eşlerini elbette yeni tanıdı.

Ancak Sayın Davutoğlu, Dışişleri Bakanı yeni olmuştu ki babamın sütannesinin kızı, yani süt kardeşi İstanbul’dan bizi aradı. Ahmet Davutoğlu’nu değil ama nerede ise yarım saat bize Sare Hanım’ı anlattı. (Bizim Hadim’de dağ bölgesinde eskilerde süt anne ve süt kardeşliği diye bir bağ vardır)

O günlerden bu günlere geldiğimiz zaman pazartesi günkü yazımız üzerine Sare Hanım’ın gösterdiği hassasiyete yeniden şahit olunca o yıllar önce babamın sütkardeşinin anlattıklarını hatırladım. Ve Sare Hanım’ı biraz daha sevip, kendisine olan saygımız bir kat daha artmış oldu.  

Sare Hanım’a şimdi bir kez daha huzurlarınızda şehrimiz ve şehrin güzel insanları adına teşekkür ediyor, hürmetlerimizi sunuyoruz.

KONYASPOR TARAFTARI

BUNA LAYIK MI?

Yorumsuz bir okuyucu isteği;

“Uğur abi merhaba,

Her yıl Konyaspor’umuza katkı olsun diye kombine bilet alanlardanım. Her yıl olduğu gibi bu sene de kombineli seyirciyim. Benim şikâyetim dünya 5.si stadyumumuzun yöneticilerinden.

Allah rızası için bu koltukların temizleyicisi yok mu? Hiç olmazsa insan ilk maçta koltukları temizlemez mi? Katılaşmış toz pisliklerini temizlemek neden bize düşsün?

Her sene affedesiniz popomuzla koltuk silmek zorunda kalıyoruz Uğur abi?

Konyaspor yönetimi neden seyircisine saygısızlık yapar, neden saygı göstermez?

Her hafta silinmesini beklemiyoruz elbet ama ayda bir defa bile koltuklar yıkansa silinse ona da razıyız. VİP tarafındaki koltukların kirli olduğunu sanmıyorum. Bizleri çantada keklik, aptal yerine koymasınlar lütfen.

Konyaspor maçlarını izlemekten aciz bir insan da değilim. Veririm 20 TL şifreli kanaldan izlerim. Galatasaray maçında, inşallah hatalarından dönerler. Selamlar abi, kolay gelsin... Mehmet Ali Çağıran”

AKKONAK SAKİNLERİNİN İSTEĞİ

Geçen akşam çok sevdiğim saydığım ve de inandığım bir abim aradı. Bu abimi bu kadar sevmemin en büyük nedeni partisi, cemaati konumu ne olursa olsun o büyük Konya tutkusu. Selam sabahtan sonra abimiz konuya girdi “Uğur abi biz Karatay Akkonak’ta oturuyoruz. Her yıl olurdu ama bu sene balkonda oturma şansımız bir kenara pencere dahi açamıyoruz. İnanılmaz ağır bir koku var. Nereden gelir niye gelir bilmiyoruz? Sorduğumuz zaman topu Büyükşehir’e atıyorlar. Ama top kimde olursa olsun inan insanlara bu sıcak günlerde hem yazık hem de günah. Ne olur bu durumu bir yaz da derdimize derman ol” diyordu.

Derman olabilir miyiz bilmiyorum ama biz okuyucumuzun isteğini yerine getirerek durumu yetkililere duyuyoruz.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Geçmişin olayları ile uğraşacağımıza geleceği düşünmeliyiz

 

NE ZAMAN DAHA İYİ ADAM OLURUZ?   

Bayanlar dolmuş gibi toplu taşıma araçlarında burunlarını oynamadığı zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR