Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Lig daha önemli...!

Lig daha önemli...!

Konyaspor deplasman mücadelesinde Beşiktaş'a 2-0 mağlup olarak çeyrek finalde kupaya veda etti.

Beşiktaş gibi güçlü bir takım rakip, yensen yarı finale çıkacaksın ama yedek ağırlıklı bir kadro ile başlıyorsun elbette lig daha önemli ve ciddi bir küme mücadelesi var tamam ama demeden geçilemez bana göre..

Üstelik lig maçında özellikle de ilk yarısında Beşiktaş'a kök söktüren bir kadroyu kenara almak, neden buralara kadar geldiniz madem eleştirilerine neden oluyordu..!

Yani Ömeroviç benim için lig daha önemli dedi böyle bir kadroyu çıkartarak..!

Kalede genç eldiven Deniz ile başlayan Konyaspor da Niangbo ilk kez 11 başlarken, sol bekte Guilherme'nin yerine Yasir, sağ bekte Ahmet Oğuz'un yerine Cebrail, forvette de uzun zamandır sakatlığı nedeniyle formasından uzak golcü Muhammet Demir görev aldı. Yunus sol kanatta Niangbo sağ kanattaydı en ilginci de ligde formayı unutan Marlos Moreno'nun kafilede yeralmasına rağmen kadroya bile alınmamasıydı..!

Maç başladıktan sonra yedek ağırlıklı bu kadronun bırakın pozisyon bulmayı rakip ceza sahasına bile yaklaşamadığını izlemek gerçekten can sıkıcı oldu ilk 20 dakikada..

32'de Muci'nin şutunda Deniz bloke edemedi sektirdi cezasını da topu filelerde görerek yedi Konyaspor da 1-0 mağlup duruma düştü.

Son on dakika Beşiktaş biraz çekildi böylece Muhammet bir şut çekebildi, Oğulcan da kaleci ile karşı karşıya kaldığı halde topu kaleciye teslim etti, Yunus'un golüne ofsayt bayrağı çekildi ve ilk yarıda böylece bitti..

2. yarıya başlarken Kahraman'ı kenarda gören taraftarlar hadi canım deseler de Damjanovic'in yerine bu oyuncu oyuna dahil edildi.

Beşiktaş ise Cenk Tosun'u oyuna aldı ve bu oyuncu da 58'de kafası ile çok rahat bir gol atarak skoru 2-0'a getiriyordu.

Muhammet ve Oğulcan kenara alındı, Junior ve Ndao sahaya sürüldü Ömeroviç tarafından dakikalar 64'ü gösterirken..

80'de Junior topukla çok güzel pas verdi Ndao auta attı çaprazdan sert şutuyla. Bu dakikada Soner de yerini Boateng'e bıraktı.

Turu 2-0 ile garantileyen Beşiktaş son dakikalarda daha rahat oynamaya başlarken zorlasa da pozisyon üretemeyen Konyaspor da 5 dakika uzayan mücadelede kupadan elenen taraf olmaktan kurtulamıyordu.

Elbette lig daha önemli kimse inkar edemez şimdi Konyaspor da tek hedef Pendik karşısında zafer elde ederek rakibini aşağıda tutmak olacak..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR