Uğur Özteke

Uğur Özteke

Mahmuriye Camii’nin Tuvaletine Engelliler Girişi

Mahmuriye Camii’nin Tuvaletine Engelliler Girişi

Allah hakkımızda ne hayırlı ise onu versin. Ramazan ayı ile birlikte nerede yol, su, ağaç, camii, tuvalet işi var onlarla uğraşmaya başladık.

Eskiden de uğraşırdık da bu ay ile birlikte hepsi üstümüze üstümüze gelmeye başladı. Bizim de büyüdüğümüz eski mahallemiz Mahmuriye Mahallesi’nin son derece mütevazi bir camisi vardır. Son dönemlerde belediyenin de cami çevresine yaptığı düzenleme ile buranın ağzı yüzü düzeldi cami daha da şirin bir hale geldi.

Şimdi cami cemaatinden abilerimiz tanıdıklarımız bize yeni yeni fotolar göndererek bu durumu dile getirmemizi istiyorlar.

Önce bize gönderilen fotoğraflardan bir kaçını sizlerle paylaşalım.

cami-wc-1.jpg

cami-wc-2.jpg

cami-wc-4.jpg

Sorun da şu imiş;

Belediye burası için şadırvanından yanından tuvalete giriş yapılan kısma bir de engelli vatandaşlarımız için giriş yapıyorlar.

Cami cemaatin itirazı ise girişin buradan yapılmasına ve yetkililerin cami derneği ile hiç görüşmeden kendilerince yanlış yerden yapılması.

Bizim de yetkililerden ricamız bu işler yapılırken hoca ile ya da camii derneği yöneticileri ile küçük bir bilgi alış verişi yapılması. Bir işin yapılmasının zorluğu kadar sonradan yıkılıp dökülüp yeniden yapılması daha da zor olur değil mi?

BU KÜTÜK DAHA NE KADAR DURACAK?

İşte yine sizlerden gelen bir kare ve şikayet.

kutuk.jpg

Burası Fetih Caddesi’nin Belh kavşağı girişi. Bankanın tam önü. Son fırtınada yıkılan ağacın son kalıntıları… Fırtınada yıkılına ağaç kesilip kaldırılmış ancak kalanları toplamayı unutmuşlar galiba. Baksanıza ağaç kökleri kaldırımı bile deforme etmiş…

İnşallah bir Allah’ın kulunun aklına gelir de yol üstendeki bu çirkin görüntü ortadan kaldırılır.  

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

En insani davranış, bir insanın utanılacak duruma düşmesini önlemektir.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Bayan sürücüler Hocafakıh caddesinde gece farsız araç kullanmadıkları zaman ADAM oluruz.  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR