Uğur Özteke

Uğur Özteke

Pasolig kartları Kopyalandı mı?

Pasolig kartları Kopyalandı mı?

Torku Konyaspor-Galatasaray maçı sonuç itibari ile zaten hezimetti. Ama maçtan sonra sporseverlerden aldığımız tepkiler işin iyice tadını kaçırıyordu. Bu şikayetler içerisinde öylesine ilginç ve sıkıntılı olan bir konu vardı ki bunu yazmadan ve buradan yetkililere duyurmadan geçemeyeceğiz. Zaten bu konu bugün büyük bir ihtimalle duyarlı taraftarlar tarafından Cumhuriyet Savcılıklarına verilecek olan dilekçelerle resmiyet kazanmış olacak.

Bizde de isimleri ve telefon numaraları bulunan bazı sporseverler maçtan önce kapıya gittikleri zaman kendilerine ait olan passolig kartı ile giriş yapıldığının söylendiği ve maça giremediklerini ifade ederek, “Böyle bir durumun söz konusu olmadığını yetkililerle görüşmek istediğimizi söyledik. Bizim direnmemize ve ısrarla bu işte bir yanlışlık olduğumuzu söylememiz üzerine bir, iki üç, ayrı yetkili geldi. Yetkili olarak gelen her yetkili(!) bizi dinledikten sonra “bizim yetkimiz yok diyerek gittiler. Sonuçta bizim passolig kartımız ve kombinemiz olmasına rağmen maça giremedik. Çocuklarımız kapıda maça giremedikleri için ağladılar.  Yani manen cumartesi gecemiz bitti çöktük. Daha sakin düşündüğümüz zaman bu işte garip bir kopyalama çetesi olduğuna inanmaya başladık. Ne olur bu konuyu gündeme taşıyın ve böyle bir passo lig kartı şebekesi varsa ortaya çıkarılsın.

Bir de yetkili olarak gelen her yetkili, şikayeti duyduktan sonra, “Benim bu konuda yetkim yok bir şey yapamam” diyerek gittiler.

Bu yetkili yetkisizliklere de Konyaspor Kulübü’nün bir çare bulmasını istiyoruz” diyorlardı.

Empati yaptığımız zaman bu konunun gerçekten çok vahim olduğunu daha iyi anlayabiliyorduk.

DEVLET HAVA MEYDANLARI

GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NE

TEŞEKKÜR EDERİZ…

Cumartesi günkü köşe yazımızda havaalanındaki yeni terminal binasında bir ayı aşkın süredir çalışmayan yürüyen merdivenleri dile getirmeye çalışmıştık. Yazımızın çıktığı gün Ankara’dan Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğü’nden gazetemiz üç kez aranmışız. Ancak bize yetkililer ulaşamadı. Çünkü Cumartesi günkü siyasi atmosfer, iki ayrı birinci lig maçı ve tabii arada da su böreği ile kuzu ziyafetleri nedeni ile karmaşık bir trafikte idik.

Galatasaray maçı dönüşünde saat 21.30 sularında Devlet Hava Meydanı yetkilileri bu kez bize cepten ulaştılar. Yazımız üzerine konuya gerekli tahkikatı başlattıklarını, sorunun nedenini araştırdıklarını ve bu tür sıkıntıların yaşanmaması için yüklenici firmaya da uyarının yapıldığını anlattılar.

Bu vesile ile başta Devlet Hava Meydanları Genel Müdürümüz olmak üzere genel müdürlüğün hafta sonu tatili demeden çalışan tüm yetkililerine huzurlarınızda teşekkür ediyoruz.

Bu yetkili isimler kendileri için Konya’nın ayrı bir önem taşıdığını da hatırlatarak kendi alanlarında şehrimize en iyisinin yapılacağının da altını çiziyorlardı. Biz de Konya adına sizlere teşekkür ediyoruz.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Aklın başına geldiği zaman pişman olacağın bir işi sakın yapma

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Bayan sürücülü elektrikli bisikletler ters yönden gitmedikleri zaman ADAM oluruz

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR