İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

100.Yılda Başkan Adayı…

100.Yılda Başkan Adayı…

Konyaspor’da 5 Haziran’da yapılması beklenilen başkanlık seçimine sayılı günler kala ilk başkan adayımız da belli olmuş oldu.

Genç bir avukat olan Fatih Özgökçen’den başka şu ana kadar her hangi bir başkan adayının çıkmaması Konya gibi bir şehre hiç yakışmıyor. Bu yazıyı yazdığı vakitler de sayın Özgökçen adaylığını resmi olarak açıklamadı lakin perşembe yada cuma günü açıklaması bekleniliyor. Fakat şu da bir gerçek ki kulübün mali yapısını bilen ve aday olmak isteyen her kez bu kadar borçla başkanlığa aday olur mu onu da bilemem. Yeni gelecek başkanın bir an evvel listesini belirleyip kongrede çoğunluk sağlandığı takdir de bir an önce işinin başına geçmesi gerekiyor. Önümüzdeki sezon Konyaspor için farklı bir sezon olacağı için taraftar ve şehir takımını daha yukarılarda görmek istiyor.

Konyaspor için elini taşın altına koyan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın yaptıkları ortadadır. Bunun için ister kabul edilsin ister kabul edilmesin şehrin büyüklerinin de beraber çalışacağı bir başkan seçilecektir diye düşünüyorum.

Bu hafta Konya şehri için önemli bir sınavda baskette yaşanacak. İlk maçını kazanarak ikinci maçına avantajlı çıkan temsilcimiz Konya Basket ikinci maçında Semt 77 Yalovaspor’a yenilerek ciddi bir hayal kırıklığına uğrattı yeşil beyazlı renklere gönül veren taraftarları. Bu haftaki oynanacak iki maç deplasman da oynanacak. Umarım ikinci maçında yaptıkları hataları bu maçta tekrarlamazlar ve finale adını yazdırır takımızız. Artık geri dönüşü olmayan bir yola girildi ve mutlak kazanmaları gerekiyor.

Bu şehrin bütün takımları futboldan basketbola, voleyboldan diğer branşlara hep en üst liglerde yer almak zorunda. Koskoca bir şehir sadece futboldan ibaret olmadığını göstermeleri gerekiyor. Yeter ki başarı gelsin o başarılar yakalandığı takdir de arkalarına güçlü bir Konya’yı alırlar.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR