Sadık Büyüksakarya

Sadık Büyüksakarya

Amerika yine bildiğiniz gibi!

Amerika yine bildiğiniz gibi!

Amerika, insanlık suçu işlediği zaman dikkatleri hemen farklı yönlere çeker.

Eyaletlerde yaşanan hadiselerde bunun bir örneği.

Güldağı’da benim gibi düşünüyor olmalı ki bu bağlamda bir madde silsilesine yer vermiş.

Buyurun:

‘1) Bir olay ne zaman, neyden sonra oluyor bilmezseniz gerçeği anlayamazsınız. ABD, dünyanın en büyük manipülasyon aygıtıdır. Küresel manipülasyon için CIA ve düşünce kuruluşlarında sahte senaryolar yazan uzman ekipler çalışır. 11 Eylül ikiz kule olayı gibi.

2) İsrail, Filistin'de büyük bir operasyon yaparken, İsrail'in yargılaması kabul edilirken gündem değişti ve Texas oldu. 11 Eylül ikiz kule yıkımı, Trump kaybedince Beyaz Sarayın basılması, siyahi George Floyd'un polis tarafından boğulması önceden yazılmış senaryolardı.

3) Dünya, Amerika'daki küreselci el tarafından "manipülasyonla" yönetiliyor. Önünüze, önceden tasarlanmış magazinel olaylar koyup ya gaz alınıyor ya gündem değiştiriliyor ya da yeni bir operasyonun zemini hazırlanıyor. Asıl soru şu. Texas'ta neden şimdi olay başladı? Zamanlama!

4) Amerika gibi küresel bir "manipülasyon devletinden" bahsediyorsak mevzuya hep "kriminal" yaklaşmalısınız. İkiz kuleler uçakla yıkılırken ABD bitti battı dediler. Fakat küresel hâkimiyeti daha da arttı. Olay, Derin Amerika tarafından hazırlanmış kriminal bir kurguydu çünkü.

5) CIA'da birçok farklı ihtimalde kullanılmak üzere hazırlanmış binlerce senaryo vardır. Bunlar, uzman ekipler tarafından hazırlanmıştır. Birçoğu yıllar önce hazırlanmış ve arşive konulup yeri gelince kullanılmayı beklemekte. Bazısı 50 yıllık. Texas olayı da bir kurgu olamaz mı?

6) İsrail'in Gazze'de yaptıkları yüzünden dünyada ABD'ye tepki arttı. Dünya halkının gazını almak için Texas olayı çıkarılıp "ABD parçalanıyor, iç savaş başladı. Oh olsun!" algısı ile öfkeli dünya halkının gazı alınıyor. Bir gecede herkes sevindi ve gazı alındı. Bunlar olabilir.

7) ABD bunu daha önce birçok kez yaptı. Örnek vereyim. ABD, Bush döneminde Afganistan ve Irak'ta işgal ve katliam yaptı. İmajı ciddi bozuldu. Daha sonra siyahi, babası Müslüman olan, ismi Müslüman olan, sevecen "Barak Hüseyin Obama" başkan yapılarak ABD imaj tazeledi. Oyuna bak!

8) Obama başkan olunca birçok İslam ülkesinde bile sevinç kutlaması yapıldı. Kurban kesenler bile olmuştu. Irak ve Afganistan'da katliam yapan ABD imajı bir anda gitmişti. Yumuşak, barışçı, siyahi, Müslümanla dost bir tip, Derin Amerika'nın manipülasyonuna hizmet ediyordu.

9) Bush katliamları ile ABD tepki çekti. Arkasından adı Hüseyin olan, babası Müslüman olan "Barak Hüseyin Obama" getirilerek her şey unutturulup yumuşatıldı. Bush ile Irak'ta Saddam Hüseyin öldürüldü. Arkasından Hüseyin adında biri ABD'ye başkan yapıldı. Bak şu işe!

10) ABD fiziki savaş ve işgal yapacaksa Cumhuriyetçiler iktidar olur. Cumhuriyetçi Bush başkan olunca Irak-Afganistan işgal edildi. Demokratlar iktidar olursa "demokrasi, barış, özgürlük" kavramları öne çıkar. Bu kavramlara kansız işgal yapılır. Demokrat Obama döneminde bu oldu.

11) Hiç düşündünüz mü? ABD halkını Cumhuriyetçi ve Demokratlar arasına kim sıkıştırdı? İki seçenek öne çıkarılmış ve halk ikisine şartlandırılmış. Öyle bir oyun ki rakip gibi görünenler aslında büyük kurguda aynı ekibin içinde. ABD başkanını halk seçer. Kararları Derin ABD alır.

12) Ya siyahi Floyd olayı. ABD'de her gün arka sokaklarda bir siyahi, suçlu veya suçsuz polis şiddetine uğrar, ölür. Birçoğu haber konusu bile olmaz. Ama George Floyd olayı için iyi bir çekim hazırlanmıştı. Projeye benziyordu. Çekimi, dağıtımı ve sloganı ile iyi hazırlanmıştı.

13) Özel hazırlanmış siyahi olayında Floyd "Nefes alamıyorum" demişti. Bu slogan da özel hazırlanmışa benziyordu. Kurgu da kamera da sağlamdı. İsyan, siyahiler üzerinden patlatıldı. Mevzu siyahi değil, mevzu karanlıktı! ABD halkı yönlendirildi. Dünya halkının gazı alındı.

14) Ya Epstein olayı. Magazinel olaylar, istihbaratın ve devletlerin en sevdiği manipülasyon aracıdır. Patlatır, yayar, büyütür, kullanırlar. Halklar bununla meşgul olurken kirli operasyonlar, canilikler devam eder. Halkların dikkati, tepkisi başka yere yönlendirilir, dağıtılır.

15) Amerika'da birçok siyasetçi, çocuk fuhşu yapar. Pedofili çoktur. Mesela Biden meşhurdur. Herkes bilir. Buna rağmen başkan seçilmiştir. Yani siz buradan boşuna hayretler içinde kalıyorsunuz. Boşuna heyecan yapıyorsunuz. Ortada istihbaratın "magazin-manipülasyon" doktrini var.

16) Derin ABD hem kendi içinde hem de dünyada büyük manipülasyon planları ve ağı kurmuştur. Dünyada milyonlarca insan, her gün bu manipülasyon düzeninde güdülür. Algısı, tepkisi, fikri manipüle edilir. Eğitim sistemine en başta "manipülasyon dersi" konmalı.

17) Texas olayı da kesin değil ama küresel manipülasyon olabilir. Bu arada, Allah ABD'nin yıkılmasını istiyorsa ne kadar plan ve kurgu yapsalar da ABD yıkılır. Müslümanlar Allah'ın da bir planı var deyip tembelce oturmakta. Allah'ın planını tembelce oturmanın bahanesi yapmışlar.

18) Texas, ABD ve dünyanın en büyük petrol rezervi olan yerlerinden. ABD, petrolün % 40'ını buradan sağlar. Dünyanın en büyük şirketi olan petrol şirketi Exxon Mobil'in merkezi burada. Amerika'da en büyük rafinerisi Texas'ta. Texas, Exxon Mobil demek. Exxon Mobil ise Derin Amerika.

19) Not edin. Dünya, Yahudi bankerlerin "şirketokrasi ve elitokrasi" yönetim biçimi ile, "manipülasyon ve dezenformasyon" yöntemleri ile idare ediliyor.’

Parçalar yerine hızlıca oturacak.

İşte o zaman büyük resim daha net görünür.

Selâmetle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Sadık Büyüksakarya Arşivi
SON YAZILAR