Ahmet Öztemel

Ahmet Öztemel

Bir Belediye anısı

Bir Belediye anısı

İdarecilik yaptığım Ankara’nın ilçe belediyesinde ilk dönem başında muhalefet belediyesi idik. Zorluğunu takdir edersiniz, üstelik o dönemler şimdiki gibi belediyelerin neredeyse sınırsız yetki ve imkana sahip olduğu dönemler de değildi. Sıkıntılı dönemlerden sonra iktidar da koalisyonla da olsa aynı partiye geçince müdür arkadaşlardan merkezi hükümete geçme arzusunda olanlar bir anda çoğalmıştı. Başkanımız “birlikte yola çıktık, terk etmek yok, kimse muvafakat için gelmesin” demiş ve yolları bir anlamda kesmişti. Daha sonraki yıllarda başka belediyelerden başkan aday adaylığı için yola çıkan müdür arkadaşlara da benzer tavrı koymuştu “bölgelerinizde çalışma yapacaksınız, hem orada hem burada olunmaz. İstifa için son anı beklemeyin, makamlarınızı şimdiden boşaltın. Aday yapılmaz veya kazanamazsanız aynı görevi verme taahhüdüm yok” Bir de tavsiyesi olmuştu başkan aday adayı arkadaşlara “adaylık yolu çetin, dikenli, taşlı bir yol. Hesabınızı iyi yapın”

Konya’da da belediyelerden milletvekilliği aday adaylığı için istifa edenler oldu tabii. Yolları açık olsun. Herkesin gönlünde aslanlar yatar. Başka platformlarda hizmet, nam yürümesi,  kazanılamazsa bile başka görevlerin tevdi edilmesi umudu… Ben kendi adıma tek dilekte bulunuyorum. Geçmişinde Konya hizmetkarlığı olanlar, makamdan güç alacak değil makama güç katacak olanlar, Bakan/Grup Başkan vekilliği/Meclis başkanlığı/Başkan  vekilliği kapasitesinde olanlar milletvekili adaylarımız olsun inşallah. Konya’mın bu şanslı döneminde TBMM’ne çok nitelikli vekiller göndermesi gerek. Kazanan Konya olsun.

BİZE GENE “OOFFF OF” DEMEK DÜŞTÜ

Anlaşıldı Torku Konyaspor bize iki hafta üst üste ohhh çektirdi ya, üçüncü hafta derin bir ohhh çekmek nasip olmayacak. Bize gene “off of” demek düştü. Yandığım eksiklerin devamı, kazanılan gollük pozisyonları dağlara taşlara yollamak ve 5 dakika presle kendimiz asist yapıp Sivas’ın güle oynaya, uyuta uyuta üç puanı alıp gitmesi. Kedi tuttuğunu, kaleci tutamadığını yer ya, tutamasak da hani şöyle bir planjon görsek mutlu olacağız. Planjon deyince kaleci Fethi’yi anmamak olmaz. Isınmak için sahaya çıktığında izleyen rakip teknik direktöre “bu kaleci gol yemez, ben defansı sağlam tutayım da bari bir puan garanti olsun “ dedirtirdi.

Biz hakemlerden hem dezavantaj görmüş bir takımız. Federasyondan da pek hayır gördüğümüz söylenemez. Fikstürümüz ligin son haftalarında çok zorlu. Sivasspor salı günü, biz perşembe günü oynadıktan sonra pazar karşı karşıya geldik. Kayseri Erciyes cumartesi, biz pazar oynadıktan sonra cuma karışılacağız. Zaman aleyhimize sıkışık. Yorgunluk bir tarafa sakatlık olsa iyileşme süreleri kısıtlı. Yönetim ne düşünüyor bilmiyorum ama üzerimize oyunlar planlanmaz inşallah. Erciyes’ten alınacak puan veya puanlarla yeniden  “ohh” deme sürecimizin başlamasını diliyorum. Saygıyla

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ahmet Öztemel Arşivi
SON YAZILAR