Hasan Durucan

Hasan Durucan

YÖNETİM İSTİFA

YÖNETİM İSTİFA

Yönetim istifa mı? Daha olağan genel kurul yeni toplanıp listeler güncellenmişken istifa öyle mi? Bu sesleri geçtiğimiz hafta evimizde oynadığımız Başakşehir maçının son beş dakikasında tribünlerde duymuştuk. Şimdilerde ise sosyal medyada birçok taraftar bu yönde fikrini belirtiyor. Böyle devam ederse önümüzdeki günlerde bu sesler kuvvetlenerek daha da artacak gibi duruyor.

Evet, geçtiğimiz hafta içi Konyaspor’da yeni yönetim için kollar sıvandı ve tek aday olan Ahmet Şan yönetim listesini belirleyerek yeniden başkan seçildi. Kendisini kutlayalım kutlamasına da taraftar bu durumdan hiç memnun kalmamış görünüyor. Artık Konyaspor’un da Galatasaraylı bir yöneticisi var. Bu güne kadar Antalyaspor’un Fenerbahçeli başkanı dalga konusu olurken şimdi bizim de nur topu gibi sarı kırmızılı takıma Konyaspor’dan daha fazla gönül vermiş genç avukat yöneticimiz var. Ahmet Şan’a Konya Atatürk Stadı’nda bu durumu sormuşlar. Şan’da üzerimize algı operasyonu yapıyorlar, biz o arkadaşı avukat olduğu için aldık diye yanıtlamış. Peki, şimdi bende başkana soruyorum; Sefa Coşkun da avukat ve önceki yönetimde olduğu gibi şimdiki yönetim listesinde yer alıyor. Konyaspor, Konya Barosu olma yolunda adım atıyor da taraftarın mı haberi yok?

Milletvekili seçilme yaşının 18 kadar çekildiği süreçte belli bir olgunluğa gelmiş insanlar kadar genç nesle söz hakkı vermiş olmanızı sonuna kadar desteklesem de bu arkadaş diye hitap ettiğiniz yöneticinin taraftarın sitem ve eleştirilerini kaldıramayacak olgunlukta olduğu sosyal ağlarda yaptığı ve ağzıma almak istemediğim hakaret dolu paylaşımda yatıyor. Bu takım sizin yöneticilik yaptığınız süreçte bazı ilklere imza attı lakin taraftarın da sesine kulak vermezseniz ne şan (!) kalır ne şöhret diyerek biz şimdiden sizin görmek istemediğiniz bu konuyla imzamızı bu güne not olarak düşelim. Nasıl ki köylü milletin efendisi ise taraftar da bu takımın efendisidir. Ve içinde ego patlaması yaşayan arkadaşlar taraftarı it olarak görürken kendilerine de bey yakıştırması yapıyor. Bu gemi lafla değil icraatla dönüyor. Sen daha kulübe adımını atar atmaz bu tutum içinde olursan taraftarı sana beyi de gösterir beyliği de, kulağına küpe olsun.

 

KADIKÖY FATİHLERİ

 

Gereksiz olayların tartışma konusu olduğu şu gıcık gündem beni takımdan adım adım uzaklaştırıyor. Zaten bu ve benzeri yaşanan durumlar bir dönem bazı taraftarları küstürerek İstanbul takımlarını desteklemesine neden olmuştu. Aykut Kocaman'ın gelmesiyle tam bazı şeyler rayına oturuyor derken işler yine kontrolden çıkma noktasına doğru gidiyor. Yakın çevrem iyi bilir. Ne olacak bu Aykut Hoca’nın akıbeti diye sorduklarında aslında hoca Fenerbahçe'ye gitmek istemiyor deyip kendimce konuya aydınlık getiriyorum. Ama tabi şimdi yeri sırası olmadığını düşünüyorum. Biz konuştukça takımın adı zarar görüyor. Kulüpten bir adım uzaklaşmışken alınan galibiyetle tekrar kendime geliyorum. Ben oyunculara ve galibiyetin baş mimari hocaya bu müsabaka için Kadıköy Fatihleri ünvanını yakıştırdım. Çünkü Konyaspor tarihinde ilk defa deplasmanda Fenerbahçe’yi mağlup etti. Etti etmesine de ben maçı izlerken bir ara bu izlediğim Konyaspor ise diğeri kimdi neydi diye kendimi sorguladım. Çıktığı müsabakalarda sürekli maçın tek yarısını hakim oynayan yeşil beyazlılar belki de bu sezon maçın tamamında hakim bir oyunu sahaya yansıtınca bir ilki daha yaşadık. Olağan genel kurul, yönetimde ismi olan Galatasaraylı yönetici, yönetimin açıklamaları, hocanın kalıp kalmayacağı tartışması, takımı beğenmeyen bazı taraftarların orantısız eleştirilerinin tartışma konusu olduğu gündemde bu galibiyet belki de herkese ilaç gibi geldi. Kocaman’ın öğrencilerindeki hırs gözlerinden okunuyordu ki bu süreçte hocalarını da başını Kadıköy'de öne eğdirmediler. Teşekkürler çocuklar.

Fatih Terim milli takım aday kadrosuna bizden oyuncu çağırmadığına göre şimdi dinlenme zamanı diye noktayı koyalım. Aranın ardından Bursaspor ve Türkiye Kupası maçı bizi bekliyor. Milli takımımıza Finlandiya karşısında başarılar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hasan Durucan Arşivi
SON YAZILAR