Sabri Olukca

Sabri Olukca

Postacıyı Beklerken…

Postacıyı Beklerken…

Öncelikle bu sezon harikalar yaratan ve bütün maçlarda yüreğiyle Konyaspor’a destek veren büyük taraftarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Pazartesi sabahı duyduğum bir haber beni yine aynı düşüncelere sevk etti. Kötü günlerin geleceğini hisseden Konya Sporumuzun (Ismarlama yöneticileri) Gemiyi terk etmek için naz yapmaya başladılar. Futbol yöneticiliğinde kötü gün için bir kaçma taktiği vardır. Mesela (Ailevi sebeplerim veya iş yoğunluğundan ötürü spor yöneticiliği görevimi yerine getiremediğimden dolayı bu (Şerefli görevimi) Gaziantep maçında da hava çok soğuk olmasından mütevellit ikinci yarıyı kapalı tribün altındaki camlı bölmede maç seyretmek zorunda kaldık da).

Bu nedenlerden dolayı bırakıyorum felan feşmekan gibi kaçma taktikleri vardır yemezler arkadaş yok böyle bedavaya reklam yapmak. “Konyaspor bizim en büyük markamızdır.” Konyaspor’a borç veren yönetici değil ya o markaya sevdalı ya da yaptığı reklamın diyetini ödeyecek yönetici istiyoruz.

Özellikle söylüyorum bu takıma gönül vermiş biri olarak şu anki gelinen ortam biraz midemi bulandırmıyor değil. Ama şu olacak hadiseden de umutluyum malum Konyaspor’u-muzu seçim propagandası olarak kullanan amcalarıma 30 Mart öncesi bir (paralel) seçim malzemesi yapmak için gün doğmuş oldu. Bakalım başımıza kimi atayacaklar. Dünyada Kulüp başkanı ve yönetimi atamayla gelen tek futbol takımı maalesef ki benim canım Konyasporumdur. İnşaallah bu sefer benim gibi düşünen insanlar yanılırda bugüne kadar gelmiş geçmiş en heyecanlı ve bize en iyi futbolu oynatan Mesut Bakkal ve ekibine

İyi bir ortam!

İyi bir stad!

İyi bir yönetim atanması dileğiyle.

NOT: PTT liginde de olsan posta liginde de olsan sana sevdalı olan kutsal bir camia var.

Sağlıcakla kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Sabri Olukca Arşivi
SON YAZILAR