Hilmi Büyükharmancı

Hilmi Büyükharmancı

Sıra sende Ahmet Şan…

Sıra sende Ahmet Şan…

Geçen sezon yakalanan istikrar ve başarı ile birlikte yeni stadyumunda devreye girmesi ile birlikte hep birlikte beklenti ve hedeflerimiz yükseldi.

Beklentilerin de yüksek olması normaldir yıllardır özlemini ve hasretini çektiğimiz üst sıralar için hep bir ümit taşıdık…

Sezon başında eğrisi ve doğrusu ile yapılan transferler…

Her zaman her istediğiniz maalesef transfer politikasında olmamaktadır. Uymanız ve dengede gitmeniz gereken bir bütçe gerçeği vardır sonuçta…

Yapılan hamleleri şu an için eleştirmenin şu an için hiçbir katkısı olmayacaktır. Eleştirecek birçok yön olmasına rağmen de en uygun zamanın devre arası olduğunu düşünmekteyim.

Sezona çok iyi olmasa da kötü bir başlangıç yapmayan Konyaspor’un bana göre bu sene toplayacağı puan 43-46 seviyesinde olacaktır.

Bu uzun maratonda elbette iyi ya da kötü oynadığımız maçlar, üzüleceğimiz puanlar da olacaktır ama futbolunda güzelliği burada yatmaktadır.

Kaleci Kaya’nın takımda kalmasına karşı olmama rağmen Fenerbahçe maçından dolayı yapılan eleştirileri acımasızca bulmaktayım.

Futbolcu hata yaptığı zaman kenara alabilirsiniz fakat kaleciler için durum biraz daha değişiktir. İnandığınızı göstermek istiyorsanız hata yapsa da ısrarla güvendiğinizi belli etmeniz için oynatmanız gerekmektedir.

Kaya’nın kötü maçlarının yanı sıra iyi oynadığı hatta finale taşıyan maçları da hatırlatarak teknik ekibin motive anlamında biraz daha çalışması gerektiğini düşünüyorum.

Sayın Şan ilk defa 50 puan hedefi koydu bu hedefi koyarken ne düşündüğünü bilemem ama mali denge açısından konulmuş çok güzel bir hedef…

Bu hedef imkansız değil ancak çetrefilli bir yol olacaktır…

Teknik heyete, futbolculara, yönetime sahip çıktığınızdan daha fazlası ile sahip çıkmanız gerekecektir.

Çoğu zaman kendinizi siper edip kararlılığınızı göstermeniz gerekecektir.

Fenerbahçe maçından sonra yenilen gollerde yedek kulübemizin hal ve hareketlerini iyi analiz edip gereğini yapmanız gerekecektir.

Belki basın en çok sizi eleştirecektir belki de hak etmediğiniz yersiz eleştirilere de maruz kalacaksınız ama inancınızı kaybetmediğiniz sürece herkesin size olan inancı artacaktır.

Teknik heyetin ve takımın yanında ağırlığınızı kaybetmeden daha fazla olmanız gerekecektir.

Her ne kadar 8 kişilik antrenör kadrosunun ne iş yaptığını anlamaya çalışsam da en fazla Sayın ŞAN’ın sahip çıkması gerekecektir.

Yıllardır başkanlık yapan Sayın ŞAN’a elbette akıl verecek durumumuz da yok benim tanıdığım ŞAN genellikle duygusal olan, alınan mağlubiyetlerde içine kapanan, hele de kıl payı kaçan galibiyetler de günlerce konuşmadığını bilirim.

Bu nedenle özellikle ŞAN ve ekibinin mücadelesi Konyaspor’a daha büyük katkı sağlayacaktır.

Bu satırları okuyan bir yönetici abimiz var ise de özellikle Konyaspor’un resmi web sitesinde yönetim bölümünde yer alan ilkokuldan kalma, duvara karşı öz çekim yapılmış, peşin satan esnaf modu resimleri Allah rızası için kaldırılmasında yardımcı olabilirler mi?  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hilmi Büyükharmancı Arşivi
SON YAZILAR