Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Bekleyiş sürüyor

Bekleyiş sürüyor

Konyaspor yeni sezon öncesi gerek mali durum gerekse transferler konusunda planlamalar yapmaya çalışırken, taraftarlarda da bekleyiş sürüyor..!

Öncelikle mali destek için çabaların sürdüğü ve özellikle ismin önüne gelecek sponsor konusunda Konyaspor Başkanının bir açıklama yapacağını açıklamasına rağmen bayramda bunu gerçekleştirmemesi şaşırtıcı oldu, bu sponsorluğun Konyaspor'a ne kadarlık bir maddi kaynak sağlayacağı merak ediliyor.

Bu arada özellikle Konyalı bakanlardan istenilen randevulara da hala cevap alınamamış..!

Nedenini anlamak mümkün değil ama Konyaspor'a randevu verilmemesi ilginç..

Transferde ise malesef sadece dedikodullarla ilerleniyor, Pavicic'ten sonra malum Paz'ın ve Michalak'ın da ayrılmak üzere olduğu konuşuluyor.

''Hoca 5 transfer istedi biz de elimizden geleni yapacağız ancak kulübün mali durumu nedeniyle acele etmek istemiyoruz'' açıklamasını yapan Başkan Fatih Özgökçen, bakalım bugün yarın neler yapacak, neler açıklayacak merakla bekliyoruz..

Genellikle bonservisi elinde olan ancak kulübün de maddi sıkıntısı nedeniyle çok da pahalı olamayan isimler konuşuluyor da bu nasıl başarılacak işte orası ilginç olacak, takıma direkt katkı sağlayacak oyuncu bulmak çok önemli, çünkü eksik mevkiler malum..

Bu arada geçen sezon verim alınan kiralık oyunculardan Marlos ve Pozuelo ille de görüşmeler bugün yarın netleşecekmiş, ancak bana göre Pozuelo'nun o ''4 ay otelde yaşamak zordu'' açıklaması ve daha çok para istemesi biraz manidar ve ya iyi para verirsiniz ya da Konya'ya gelmem dercesine bir açıklama bana göre..

Neticede sezonu bugün açıyor Konyaspor ama taraftarlarda da doğrusu endişeli bekleyiş sürüyor..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR