Havva Gül Acar

Havva Gül Acar

Hastalıktan kırılıyoruz!

Hastalıktan kırılıyoruz!

Ortalıkta birden çok hastalık var. Önümüz, arkamız, sağımız, solumuz virüs. Allah doktorlara kolaylık hastalara şifa versin. Bazı uzmanlar son 2 yıldır pandemi nedeniyle alınan tedbirlerden dolayı hastalıklara yakalanmadığımızı ve bununda bizim bağışıklık sistemimizi biraz zayıflattığını. Bu virüslere karşı eskisi kadar dirençli olmadığımızı söylüyorlar. Ben bu görüşe katılanlardanım. Dört bir yanımız hastalıkken işe okula nasıl gideceğiz? Topluma nasıl karışacağız? Hatta hayatımızı nasıl idam ettireceğiz? Çok zor bütün bunlarla baş edebilmek. Maskemi takalım tekrardan, kendimizi herkesten izole mi edelim? Bu soruların cevabı uzmanlarda. Yalnız maalesef çoğu kez bu sorulara cevap ararken, kendimizi yeni bir çıkmazın içerisinde buluyoruz. Televizyonu açıp bir uzmanı dinlerken tamda bunları yapayım hastalıktan korunayım derken, sabah internette aynı konu için farklı bir uzmanın bambaşka doğruları fikirlerimizi değiştiriyor.

NE YAPACAĞIZ?

Hastalıktan kırılırken, uzmanların hepsi hastalıktan korunma ve iyileşme yöntemleri ile ilgili bambaşka şeyler söylerken, kendi kendimizin doktoru olacağız. Biz kendimize çok iyi bakacağız. En ama en önemlisi stresten uzak duracağız. Uyku düzenimize dikkat edeceğiz. Hayatımızda tüm doktorların hem fikir olduğu şeyleri benimseye dikkat edeceğiz.

Sağlıkla ve mutlulukla kalın

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Havva Gül Acar Arşivi
SON YAZILAR