Murat Dönmez

Murat Dönmez

Oyundan ziyade skor önemli

Oyundan ziyade skor önemli

İstanbul'da hainlerin saldırısı sonucu 36'sı polis 44 insanımızın şehit edilmesi, tabi ki insanların ruh halini olumsuz etkiliyor.

Böyle bir atmosferde futbol oynamak, futbol izlemek açık söylemek gerekirse işkenceden öteye gitmiyor.

Devletimizin bu hainlere gereken cevabı tez zamanda vereceğinden kuşkumuz yok. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Konyaspor kulübü ve taraftarlarımız, soğuk hava yaşanan olumsuzluğa rağmen görevini layıkıyla gerine getirdi. Konyalı 3 şehidimizin posterleri tribünlere asılırken, taraftarların da Türk Bayraklarıyla maça gelmesi güzeldi. Maç öncesi 30 çevik kuvvet polisimize hakemler ile birlikte hem Konyasporlu hem de Kayserisporlu futbolcuların karanfil vermeleri, atılan gol sevincinin  "selamla" karşılık bulması, az sayıdaki Kayserispor taraftarının zaman zaman Konyalı taraftarlarla birlikte hareket etmesi ve maç sonunda da kaptan Ali Çamdalı önderliğinde tüm yeşil beyazlı futbolcuların Türk Bayrağı ile taraftarı selamlaması da futboldan öte bir durumdu. Hele hele gol sonrasında yabancı futbolcularında yer aldığı "selam" seremonisi çok şeyler anlatan bir duyguydu.

Ne olursa olsun, insan olmak böyle bir şey.

Yaşananlardan üzüntü duymak ve Türk halkının gururunu okşayacak harekette bulunan tüm yabancı futbolcularımızı tebrik ediyorum.

Maça gelecek olursak, soğuk havada mücadelesi yüksek bir maçtı. 3 gün önce oynanan Gent maçı sonrasındaki yorgunluk ister istemez kendini belli etti. Oyun keyif vermedi. Maç sonunda Aykut hocanın dediği gibi, son haftalara gelinirken elde edilen 3 puan kıymetliydi.

Şimdi üst üste Karabük ve Akhisar deplasmanına gidecek olan Atiker Konyaspor'un bu 2 maçtan da en az 4 puan getireceğine inanıyorum. Bu maçlarla birlikte ilk yarı tamamlanacak. Sonrasında da kupa mesaisi başlayacak.

Umarım her şey güzel olur...

Yüce Türk milletinin başı sağ olsun...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Murat Dönmez Arşivi
SON YAZILAR