Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Baskette hüsran !

Baskette hüsran !

Konyaspor hiç de iyi gitmediği futbolun yanısıra basketbolda da hüsran yaşamaya devam ediyor ne yazık ki..!

Futbolda haftayı yaşanan deprem felaketinin en acı noktalarından Hatay'da ligden çekilen Hatayspor ile oynayacağı için maç yapmadan 3 puan alarak geçiren Konyaspor ise Cuma günü karşılaşacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürdüğü görülürken, parkede ardı ardına yaşanan kayıplar da taraftarları son derece üzüyor..

Konya'da oynanan son maçta Türk Telekom'a 75-84 yenilen Ayos Konyaspor, zor günler geçirdiği dönemde evinde de gülemedi.

Mücadeleye oldukça istekli başlasa da güçlü rakibi karşısında hücumda da savunmada da son derece ilginç kararlar ile ne yaptığını bilmez bir görüntü sergilenmesi enaz mağlubiyet kadar üzücü oluyordu.

2. yarıya biraz daha iyi başlasa da sahadan mağlup ayrılması tribünlerdeki basketbolseverlerin yine boynu bükük ayrılmasına vesile olurken, idari anlamda yapılan yanlışların faturası da doğal olarak yine yönetimin kucağına bırakılıyordu doğrusu..!

Potada üstüste 6. yenilgi alınması, özellikle Konya'da seyircilerin önünde bunun yaşanması ligde kalma adına ümitleri de birbir eritiyordu.

Kalan maçlarda neler göreceğiz bakalım..

Futbolda ise Cuma günü Galatasaray ile zorlu bir maça çıkacak olan Konyaspor, Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic idaresinde teknik ve taktik yönden çalışıyor, bu maçta alınacak sonuç gerek teknik heyetin gerekse yönetimin akıbeti açısından da önem arzediyor.

Özellikle teknik direktör konusunda kimi Sergen kimileri de Aykut hoca ile girişimlerde bulunulduğu yönünde duyumları sosyal medyada paylaşırken aslolan ise mevcut teknik heyetin geride kalan haftalarda hiç ama hiçbir etkisinin katkısının olmadığıdır..

Bu kadar başarısızlık ve ne yazık ki kötü rekorlar üzerine daha da görevde kalmasını anlamak zor, üstelik Galatasaray gibi güçlü bir rakip öncesi gerekli adımları atmamak da düşündürücüdür.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR