Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Vardır bir bildiği..!

Vardır bir bildiği..!

Hafta başında sezonu açarak kayacık tesislerinde topbaşı yapan Konyaspor, sponsorluk anlaşmasıyla isminin başına şehrin gözbebeği bir markayı taşıyarak az da olsa gelir elde etti.

Az da olsa diyorum çünkü bana göre Konyaspor için normal bir rakam olarak görüyorum ki aslında o markanın Konya'dan dünyaya açılmasında bu şehrin çok bir emeği var ve bunun karşılığı da öyle 40 milyon lira gibi sembolik bir rakam olamaz kanaatimce..

Kaldı ki o markanın bir-iki haftalık televizyon reklam bütçesi olabilir o rakam..

Dikkat ederseniz markayı söyleyemiyorum, çünkü doğrusu o markanın Konya gazetelerine katkısını desteğini görmemiz gerekiyor ki biz de reklamını yapabilelim, dolayısıyle zaten yazılarımda sponsorlara kusura bakmasınlar öncekilerde de yer vermezdim, hadi önceki Konya markası değildi belki ama neticede basın da bu işten karlı çıkmalıdır..

Ne diyelim belki vurguladığımız konu biraz zülfüyare dokunuyordur ama olması gerekli..!

Konyaspor taraftarlarının endişeli bekleyişi sürüyor bu arada, Moreno haricinde gelişme yok ve ne yazık ki bazı isimler dolaşsa da net bir adım veya isim henüz telaffuz dahi edilmiyor..

Bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek..

Ayrıca Aleksandar hoca da basınla buluşarak 6 ve 10 numara ile forvet beklediğini, ciddi adımlar atılması adına yönetimin efor sarfettiğini açıklamış ve kanatlarda Michalak ve Muriç ile devam edeceğini hatta onlardan gol katkısı adına hoca olarak kendisinin sorumluluk alacağını vurgulamış..

Gerçekten mi hocam..?

Ne diyelim vardır hocanın bir bildiği..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR