Oktay Mermer

Oktay Mermer

Erdoğan Karşıtlarına Soruyorum

Erdoğan Karşıtlarına Soruyorum

7 Haziran’da aklınızca galip çıktık diyen zihniyete soruyorum?

13 yıldır sizi rahatsız eden neydi?

13 yıl önce dolar 1.7 TL idi, 1 yıl önce bugünlerde dolar 2.2 TL idi. 12 yıl içinde 50 kuruş artış oldu, sanayici, iş adamı döviz ile savaşmadı, ithalatçı-ihracatçı sattığı malı geri alabildi bu durum mu sizi rahatsız etti?

40 yıldır süre gelen teröre çözüm süreci ile el atıldı, desteğiniz olmadığı gibi, o bölgede yaşayan kardeşlerimiz ile empati yapmadınız, onların mağduriyetine kulak vermediniz, her şeyi hükümet yapsın biz karşıyız dediniz, bir süre duran sakinlik kardeşlik mi sizi rahatsız etti?

Arkasına terörün kuvvetini alan partiyi meclise soktunuz, neden onlara mecliste Kürtleri temsil yerine terörden beslenmeyi seçtiklerinin hesabını neden sormadınız?

Ulaşımda hava taşımacılığı kat kat katladı, yeni hava limanları ile mevcutun 2 katını aştı, yollarımız duble oldu, tüneller, hızlı trenler, boğaz altından geçen tünelleri yapanlar sizi neden rahatsız etti?

SSK’lı-BAĞKUR’lu olup da her hastanede tedavi olmaları, her eczaneden ilaç almaları insanca muamele görmelerimi sizi rahatsız etti?

Okullar açıldığında ellerinde liste ile kitapçılarda kitap arama yerine okul açıldığında masalarının üzerine okuyacakları kitaplara,  bedava tablete sahip olmaları, modern sınıflar-okullar mı sizi rahatsız etti?

Engelliler maddi imkansızlıklardan, sağlık-eğitim eksikliğinden, rehabilite hizmeti görememekten evlerinden çıkmıyordu. Şimdi bu saydığım imkanlara kavuşması, aylık 1000 TL’nin üzerinde maddi imkana sahip olması mı sizi rahatsız etti?

3.boğaz köprüsü, 3. Havalimanı, yapılan termik santrallerden gelecek yıllık gelirin 50 milyarın üzerinde bir gelirin olması, başta Almanya’yı sonra tüm Avrupa ülkelerini rahatsız etti de size ne oldu?

Avrupa ülkelerde ekonomik büyüme % 1’leri görmezken, ülkemizdeki hızlı büyüme % 7’lerin üstüne çıkması, faizlerin düşmesi, enflasyonun 2 haneli rakamların altında olması Avrupa’yı anladım da sizi neden rahatsız etti?

Doğunun yeniden karışmasına sebep verenlere, destek vermiş olmanız sizi hiç mi rahatsız etmedi?

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan halkın oyu ile seçilmiş ilk Cumhurun başı. Yani halkın başı. Cumhurun başı Başkomutandır, Cumhurun başı ülkenin huzur, kardeşlik modern bir ülke olması için gayret gösteren. Ülkesini içte-dışta gelebilecek her türlü tehlikeye karşı koruma kalkanı gören bir makamdır.

Bu makama, bu makamdaki büyüklerimize Atatürk’ten beri hep milletimiz sevgi ve saygı göstermiş ve gösterecektir.

Kimse kimsenin oyununa gelmesin. Biz bu ülke topraklarında, Türkü, Kürtü, Çerkezi, Romeni, Arnavutu, Gürcüsü ve diğerleri hepimiz kardeşiz. Hepimiz tek millet, tek vatan, tek bayrak altında toplanmış bir gücüz.

Konyalı hemşerilerimiz her zaman ülkesine katkıda bulunan, vatanını seven, kardeşlikten-barıştan yana olmuştur.

1 Kasım seçimlerinde oyunlara gelmeyelim. Takım tutar gibi parti tutmayalım. Kim ne zaman ülkemize ne kazandırdı, ne kaybettirdi, yenisi bize ne katar-ne kayıp ettirir bunu iyi analiz yapıp oyumuzu verelim.

Sözün özü, “Yaradılanı yaratandan ötürü sevelim”

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Oktay Mermer Arşivi
SON YAZILAR