İlker Kırnaz

İlker Kırnaz

Gaza Gelmeden, Sakin...

Gaza Gelmeden, Sakin...

2018-2019 sezonuna oynadığı 4 maçta topladığı 8 puanla giriş yapan Konyaspor'umuz, bu performansıyla milli maç arasına girerken ilk 5 sıra içinde kendisine yer bulmuş oldu. 

Bu performans kimine göre çok iyi, kimine göre ise özellikle -oyun kalitesinden dem vurularak- yetersiz bulundu. Oyunun belli bölümlerinde rakibi forse eden bir performans sergileyen Konyaspor'umuz, maç içinde dönem dönem yaşadığı düşüşler nedeniyle de kalesinde ciddi sıkıntılar yaşamıştı.

Milli maç arasından sonra zorlu bir fikstüre gireceğiz. Kendi sahamızda oynayacağımız F.Bahçe karşılaşmasından sonra Kayseri ve Göztepe deplasmanlarına çıkacağız. Ekim ayının ilk haftasında yine kendi sahamızda oynayacağımız Beşiktaş mücadelesinden sonra tekrar milli maç arasına gireceğiz. 

İlk 4 maçta toplanan 8 puan ve ligdeki bir çok takımın sergilediği olumsuz performans, camiamızı daha büyük hedeflere ulaşma noktasında hem heyecanlandırıyor hem de hırslandırıyor. Ancak bu hissiyatlar haliyle çok büyük tehlikeleri de beraberinde getiriyor. 

Ortaya konan performans için şuan ne iyi diyebiliriz, ne de kötü. Çünkü takımların büyük bir bölümü bizim gibi lige hazır değildiler. Dolayısıyla böyle bir periyotta alınan başarılı ya da başarısız sonuçlar uzun vadede yanıltıcı olabilir. Bu nedenle başta yönetim kurulumuz ve teknik heyetimiz olmak üzere tüm taraftarlarımızın ve yerel basın mensuplarımızın söylemlerinde daha ağır başlı ve mütevazı olmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Hem rakip takımları ekstra motive edecek hem de kendi kendimizi gaza getirip büyük beklentiler içine sokacak söylemler bu olumlu gidişata zarar verebilir. Bu haftadan sonra, saha içinde ve saha dışında sahip oldukları tüm etki mekanizmalarını devreye sokacak olan İstanbul takımlarının ayak oyunlarına da zemin hazırlamamamız lazım. Çünkü yayıncı kuruluş tarafından ciddi rakamlar ödenen bu ligin artık bir dengeye oturması gerekiyor ve bunun için de fikstürdeki bazı maçlarda bazı operasyonlar olabilir. Bu düşüncelerden hareketle KONYASPOR'u oluşturan ve temsil eden her değerimizin, buna uygun hareket etmesi menfaatimize olacaktır. 

Sözün özü; bu haftadan sonra alınacak tüm sonuçlar için ne çok gaza gelip iddialı açıklamalar yapalım, ne de moral bozup, karalar bağlayıp oturalım. El birliğiyle bu takıma sadece destek olalım. Emin olun uzun vadede biz kazanacağız...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlker Kırnaz Arşivi
SON YAZILAR