Sadık Büyüksakarya

Sadık Büyüksakarya

İsrail neden özellikle hastaneleri vuruyor?

İsrail neden özellikle hastaneleri vuruyor?

Birkaç gün önce Mustafa Güldağı’nın paylaşımına denk geldim.

Bu paylaşım terör devleti İsrail’in neden özellikle hastaneleri vurduğuyla ilgiliydi.

Mevzuuyu dikkate ve ilgiye değer bulduğumdan sizinle de paylaşmak istedim.

Aynen paylaşıyorum:

‘1) İsrail ve MOSSAD, CIA ile birlikte dünyadaki en etkili organ hırsızlığını ve ticaretini yapar. İsrail yıllardan beri Filistin'de yaptığı işgal ve katliamlarla dünyanın en büyük organ ve deri bankasını kurmuştur. Sahi İsrail hastanelere neden kafayı taktı?

2) Siz sadece İsrail'in Filistin'de toprak çaldığını mı sanıyorsunuz? İsrail, yıllardan beri Filistinlilerin vücutlarından oluşan büyük bir organ ve deri bankası kurdu. Bunlardan uluslararası ticarette ciddi gelir elde ettiği gibi İsraillileri de tedavi etti. Dikkatli okuyun.

3) Tıp uzmanlarının Gazze'deki bazı cesetler üzerinde yaptığı incelemelerde karaciğer, böbrek ve kalp gibi hayati organların kayıp olduğu tespit edildi. Birçok ceset ve insan da kayıp. Siz, askeri operasyonları izlemekten dolayı MOSSAD'ın organ ekiplerini görmediniz.

4) İsrailli bir doktor itiraf etmişti. İsrailli doktor Meira Weiss, yazdığı kitapta 1996-2002 yılları arasında ölü Filistinlilerden alınan organların İsrail üniversitelerindeki tıbbi araştırmalarda kullanıldığını ve İsrailli hastaların bedenlerine nakledildiğini söylemişti.

5) 2014'te yayınlanan bir araştırmada üst düzey yetkililer, yanık yarası olan askerler gibi İsraillileri tedavi etmek için ölü Filistinlilerin ve Afrikalı İşçilerin bedenlerinden deri alındığını söylemişti. Bağış az olmasına rağmen "İsrail Deri Bankası" en çok deriye sahip kurum.

6) 2008'de yapılan bir araştırmaya göre, İsrail'in yasa dışı küresel organ ticaretinin önemli merkezlerinden biri olduğunu gösteriyor. Gazze ve Filistin'de sivil kadın ve çocukların öldürülmesinin sebeplerinden biri de organ çalmak. Bu boyutunu atlamayın.

7) Eskiden İsrail, tutukladığı gençlerin organlarını alıp geri bırakıyordu. Dahası bazı hahamlar da bu organ ticaretinin tam merkezindeydi. Filistinli kaynaklar da İsrail'in organ çaldığını anlattı. İsrail katliam yaptığı zaman bazı insanlara ve cesetlere ulaşılamamıştır.

8) İnsan kaçırıp organ çalmıştır. Organların kimi İsrail'de değerlendirilip kimi de yurtdışında ciddi paralara satılıyor. Çok zengin baronlara ve ailelerine de veriliyor. Kaçırılan Filistinli bir çocuk veya insanın organı kim bilir dünyada hangi zenginin vücuduna nakledildi!

9) İsrail sadece organlara değil aynı zamanda cesetlere de el koyuyor. Bu cesetlerle ne yapılıyor dersiniz. Aklınıza gelebilecek her şey. Ama her şey! Şu kesin ki İsrail büyük bir organ, deri ve ceset yağması yaptı ve yapıyor. Hem de bunu 50 senedir yapıyor. Bu ortaya dökülmeli.

10) İsrail, özellikle askerlerdeki cilt yaralanmaları ve diğer yaralıların tedavisi için her zaman özel yöntemler kullanıyor. 1973 savaşından sonra, çatışmalarda yanan askerlerin tedavisi için "İsrail Deri Bankasının" kurulması fikri ortaya atıldı. Bu önemli bir projeydi.

11) 1985 yılında hahamlar, deri bağışına veya başka bir kişiden deri alınmasına izin veren bir karar yayınladı. Yani İsrailli askerlerin derilerine aldığı zararlar, Filistinlilerin derileri ile tedavi ediliyor. Bu kadar aşağılıklar! Ve büyük hırsızlar! Her şeyi çaldılar.

12) İsrail Filistinlilerin organ ve derilerini topluyor. Dünyanın en büyük deri bankasına sahipler. Yanık ve kanserde kullanıyorlar. Bankadaki deriler Filistinlilere ait. Filistinli cesetler ve kaçırılanlar. Boşuna sivillerin sığındığı yerleri vurmuyorlar. Daha önemlisi var.

13) İsrail ve hahamlar, Filistinlileri sadece hizmetçi hayvan olarak gördüğü için onların vücuduna her şeyi yapabiliyorlar. Çünkü bu psikopatlar için Yahudiler dışındaki herkes hizmetçi birer hayvan. Hizmetçi hayvanlar, Yahudilere her şeyleri ile hizmet etmeli. Vücutları ile de.

14) Dön başa. Sahi bu İsrail Gazze'deki hastanelere neden kafayı taktı hiç düşündünüz mü? Hastaneleri kuşattı, bastı. Hastanelerdeki cesetlere ve bazı hastalara ulaşılamıyor. İsrail'in hastanedeki cesetleri ve hastaları götürdüğü ortaya çıkıyor. Yani deri ve organ hırsızlığı!

15) MOSSAD, Hahamlar, İsrailli bakanlar ve milletvekilleri hepsi işin içinde. İsrail'in yaptığı organ, ceset hırsızlığı ve ticareti iyi kovalanmalı.’

Evet dostlar,

Güldağı’nın ifadeleri bu şekilde.

Komplo teorisi diyen de var, mantıklı bulanda.

Takdiri sizlere bırakıyorum.

Selâmetle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Sadık Büyüksakarya Arşivi
SON YAZILAR