Muhammet Yavaş

Muhammet Yavaş

İstanbul Kurum diyor, bunlar paradan kule yapıyor

İstanbul Kurum diyor, bunlar paradan kule yapıyor

Türkiye 31 Mart tarihinde sandık başına oy kullanmaya gidecek. Özellikle İstanbul'un altını çizerek ülkenin gündemi seçimlerde nasıl olacak derken ortaya çıkan CHP olayları gündeme oturdu.

CHP'li isimlerin bavul ve çantalarla para kareleri Kimden geldiği nasıl ortaya çıktı ve ne olduğu halen gün yüzüne çıkmadı. Videolarda ve karelerde bariz görünen balya balya paralar kimin olduğu, neye kullanılacağı açıklığa kavuşmadı. CHP içinde kimsenin bu konuyla konuşamayacağı hatta söz konusu bile edilmeyeceği açık ve net ortada.

muhammet-kose-cuma.webp

Para kuleleri İmamoğlu'nu hedef alıyor Belediye imkânlarını kullanarak müteahhitlere, yani İmamoğlu İnşaata aktarıldığı İstanbul'da konuşulmakta. Bu paraları taşıyanların İmamoğlu'na yakın isimler olması da şaşırtmıyor.

Akıllara "sanki İstanbul'u kazanan Türkiye'yi kazanır" cümlesi geldi…..

Şu ana kadar meydana çıkan görüntüler, verilen söylemler ve haberlerde okuduğumuz ifadeler: Bir "balya da sen koy" kampanyası yapmış bir kimsenin haberi yokmuş meğer!

Aziz İstanbul halkını sandıkta İstanbul'a yakışanı yapmalı, Konya'nın öz evladı ile İstanbul'a refahı getirmeli.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Muhammet Yavaş Arşivi
SON YAZILAR