Muhammet Yavaş

Muhammet Yavaş

Yeniden Refah Konya'da yeni il başkanı mı arıyor?

Yeniden Refah Konya'da yeni il başkanı mı arıyor?

Kulislerde dolaşan bilgilere göre, Yeniden Refah Partisi (YRP) Konya İl Başkanlığı'nda bir değişim yaşanması gündeme gelebilir. Temel Peker'in istifasının ardından geçici olarak il başkanlığı görevini üstlenen Mehmet Köseoğlu'nun yerine yeni bir isim aranıyor olabileceği konuşuluyor.

Köseoğlu'nun il adaylığı döneminde aldığı başarılar ve YRP'nin Konya'da yakaladığı ivme göz önüne alındığında bu değişimin şaşırtıcı olduğu değerlendiriliyor.

Yeni il başkanı olarak Avukat Latif Cem Baran'ın ismi öne çıkıyor.

MKYK Üyesi Zahit Tokgöz, Konya Milletvekili Ali Yüksel, Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Mevlüt Koç ve Parti Kurucularından Adem Aktaş'ın Cem Baran'ı ziyareti bu spekülasyonları daha da güçlendiriyor.

Ancak YRP'den konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Karar noktaları sessizliğini korurken, Konya'nın yeni YRP il başkanının kim olacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

525b5000-37c6-4d1b-8073-cd9f4bf2f2c6.jpg

a8cb8bea-e0f9-4e4b-84cb-35cd800a8b49.jpg

LATİF CEM BARAN SİYASETÇİ Mİ?

22 yıllık siyasi yaşamı 1991 yılında Selçuklu Gençlik Kollarında başladı. Daha sonra Refah Partisi Selçuklu İlçesi Gençlik Kolları Başkanı (1994-1995), İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı (1995), Refah Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı (1996-1998), Fazilet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı (1998-1999), Meram İlçe Başkan Yardımcısı, Yenilikçiler Hareketi dahilinde Meram İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Meram İlçe Başkan Yardımcısı, AK Parti Kurucu Üyesi, AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığında ve Konya İl Teşkilatında Seçim Hukuku alanında eğitim faaliyetlerinde aktif rol aldı.Birlikte Türkiye Hareketi adlı sivil toplum kuruluşunun genel başkanıdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Muhammet Yavaş Arşivi
SON YAZILAR