Muhammet Yavaş

Muhammet Yavaş

YRP nerede?

YRP nerede?

Arıyorum ama bulamıyorum.

Milli Görüş nerede anlatılanlar var, konuşulan var, geçmişte yapılanlar var, dokundukları insanlar var. YRP kadroları nerede? Milli Görüş'ün geçmiş temsilcileri nerede, arıyoruz ama bulamıyoruz. Ya kulaklarının üstlerine yatıyorlar ya da doğru zamanı bekliyorlar. Konya'da bir örnekleri var, beldeyi muhayerre'de çok fazla bilen tecrübeli görmüş geçirmiş isimler var. Örneklerini görebiliyoruz ya da dinleyebiliyoruz. Ama günümüzle kıyaslamak mümkün değil, çünkü henüz bir yetki yok. Ama olamayacağı anlamına gelmiyor, güç var. Yetki yok.

Seçim atmosferi ile beraber Konya'da hazırlıklarını yapıp bitiren Belediye Başkan adayları ve teşkilatlarını sırada yapacakları oturup izlemeleri kalıyor. Seçime sayılı günler kaldı. Havada sürprizler uçuşuyor.

YRP Konya'da nasıl bir oy alacak?

Akıllarda sorular ve cevabı belli olmayan düşünceler var.

AK Parti mevcut belediyelerde ve Konya kalesinde %68 gibi bir oranla tekrar seçimi kazanacak gibi görünüyor.

Mevcut Belediye Başkanı'nı Konya zaten seviyor. YRP adayları sebebini işliyor. Mevcut başkanlar Konya'nın dört bir yanında canla başla çalışıyor. YRP, 2028 seçimlerine temel oluşturdu, bariz açık. Ehemmiyetli kadrolarıyla 2028 seçimlerine hazırlık içinde. Fakat fotoğrafı parçalayarak bakmak gerek.

Atmosfer ve hava, Konya gündemini renkleştirmiş durumda.

Konya'da tatlı bir rekabet havası mevcut.

Bir yanda Kale Konya, bir yanda Milli Görüş teşkilatları.

31 Mart umarım Konya için hayırlı olur. Selametle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Muhammet Yavaş Arşivi
SON YAZILAR