Macit Uluçamlıbel

Macit Uluçamlıbel

Yolu hak olanlar kaybetmez

Yolu hak olanlar kaybetmez

Her yazımızda biraz değindik bu hain zihniyetin ülkeye verdiği zararlardan ve bundan sonrası içinde yeni planlarının olduğundan. Alfabedeki her harfi pis emellerine alet eden nice hainler var ülkemizde. Bitmeyecekler biliyoruz. Ve o hainlerin harekete geçmeleri için düğmeye basan şer güçler var birde. Elbet gün gelecek o düğmeye basan parmaklarda kırılacak. Bu lanet terör örgütlerinin bu ülkenin birlik ve beraberliğini yıkmaya hizmet ettiği aşikardır.

Onlarca güvenlik önlemine rağmen Adalet sarayına girip ülkemin Savcısını rehin almakta neyin nesidir? 

Daha önce planlandığı belli olan bu eylemde amaç Savcımızın canına kast etmekse eğer, bu ahlaksızlar neden direk eylemi gerçekleştirmediler de kapıyı kilitleyerek saatlerce odada kaldılar?

Hadi son sorumun cevaplarından birisi olarak içeriden gönderdikleri şov görüntülerini kabul edelim… Ya diğer sebep ya da sebepler neler olabilir? Mesela Sayın Savcı bu işi deşeledikçe bu şahsiyetsizlerin istemediği şeylere ulaşmış olabilir mi acaba? Ve içeride saatlerce evrak mı aradılar acaba?

Şükürler olsun ki bu alçaklar hak ettikleri gibi öldürüldüler. Şehit Savcımız Mehmet Selim Kiraz’ın kanı yerde kalmadı. Cebinde demir bilyeler ve sapanlarla yüzünde maskeyle ekmek almaya gittiği iddia edilen birileri tarafından kahraman ilan edilen, fakat her eylemde en ön safta fotoğraflanmış olan teröristin kanı için kıydılar güya Savcımıza. Sosyal medyada profil fotolarını Berkin yapanlar kuşuna, böceğine, çiçeğine, çocuğuna Berkin adını koyanlar neredesiniz? Gerçekten hala arkasında mısınız bu insanların? Hoşunuza gitti mi devletin Savcısına silah dayayıp maskeli fotoğrafının önünde yaptıkları şov? Yahu kör müsünüz? Hadi lanetleyin terörü, hadi insan canının öneminden bahsedin, hadi insanlıktan yaşam hakkından bahsedin hadi hadi…

Masum çocuk mu arıyorsunuz? Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın cenazesini izleyin Babasının tabutunun önünde saf tutan Babasının cenaze namazını kılan çocuğu izleyin Masum çocuk o işte. Masumiyet onun gözlerinde masumiyet onun gözlerinden akan yaşta. O masum çocuğu Babasız bıraktılar. Cebinde sapan ya da demir bilyeler olmayan bir çocuk o saftaki bakın…

Türkiye Cumhuriyeti Büyük bir devlettir ve ben inanıyorum ki bu teröristlerin ağababaları da, sermayedarları da, tetikçileri de, alkış tutanları da gereken cezayı çekecekler.

Haftalardır insanları sokağa çağıran sanatçı bozuntuları artık bu hareketlerinin hesabını vermelidirler. Medyada bu insanlara prim verilmemelidir. Sokak çağrısı yapan isimlerden bazıları Konya’mızda da programlar yapacaklar bu programların biletlerini alarak bu insanlara destek olmayalım. Kendileri gibi olmayan herkesi hükümete taraf olmakla suçlayan bu zihniyet kendi tarafını belli etmiştir. Tarafları terördür, anarşidir.

Önce adalet sarayı, sonra Ak Parti Binası ardından Emniyet Müdürlüğü’nü hedef alanların ülkemiz üzerinde oynadıkları bu yeni oyunda elbet bozulacak. Şüphesiz, “Allah, oyun bozanların en hayırlısıdır.” Biz Rabbimize sığındık.

Yolu hak olanlar asla kaybetmez asla eksilmezler çünkü inananlar şehittir bozguncular ise elbet kaybedecekler ve azalacaklar çünkü onların sonu leştir.

Şehit Savcımız Mehmet Selim Kiraz’a Allah’tan Rahmet yakınlarına ve milletimize başsağlığı dilerim.

Hayırlı Cuma’lar…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Macit Uluçamlıbel Arşivi
SON YAZILAR