Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Yazık oldu..!

Yazık oldu..!

Konyaspor zorlu Trabzon deplasmanında özellikle hücumda çok iyi oynamasına rağmen, rakibini durdursa da Onuachu'yu durduramayınca 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

Göreve geldikten sonra herhangi bir dokunuşunu görmediğim için eleştirdiğim Teknik Direktör Hakan Keleş Trabzon karşısına çıkardığı 11'de orta sahada bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen taraftarın da bu sebepten çok tepkisini çeken Nzonzi'yi keserek Uğurcan ile başlamayı tercih etti, sağ kanatta da Prip'in yerine Muric 11'de yeraldı. Guilherme de sakatlığı nedeniyle forma giyemedi yerine Yasir oynadı..

Hücumda Nzonzi'nin yokluğunda çok daha üretken çok daha diri görüntü veren önemli ataklar yapan ancak değerlendiremeyen taraf hatta 28'de Calvo ile bir topu da direkten dönen taraf Konyaspor'du..

Calvo o topu kalenin hemen önünde nasıl üst direğe nişanladı gerçekten inanılmazdı..

Kongre kararı yaramış dersek yanlış olmaz sanırım..!

Sahada varını yoğunu vermeye çabalayanların sergilediği futbol çok dikkat çekiciydi, sanki kafa olarak çok rahatlamış gibi görünen Konyaspor bugüne kadar neredeydin dedirtiyordu..

Pas isabetini artırabilseydi ilk yarıda belki de en az 1-0 galip soyunma odasına gidilebillirdi ancak bu başarılı olmasa da özlenen, toplu hücum toplu savunma yaptığı eski günlerinden bir görüntü verdi Konyaspor.

Zorlu deplasmanın 2. yarısında Trabzonspor ceza sahasında daha etkili ataklar yapmaya başladı bunlardan 58'deki atakta Calvo'dan seken topla kaleci ile karşı karşıya kalan bomboş bırakılan Onuachu takımını 1-0 öne geçirirken, 2 dakika sonra Cicaldau topu dışarıya atarak takımını golden etti.

Muriç Prip ile Cikalleshi de Oliveira ille değişti hücumda bir türlü son pasları yapmakta zorlanan Konyaspor da bu değişiklikler sonrası daha derli topu ataklar yaptı..

Sahanın en iyisi Marlos Moreno'un kaptığı topla hücuma kalkan Konyaspor Oliveira ile ceza sahasına girdi bu oyuncunun ortasına çok güzel kafa vuran Prip topu ağlara gönderdi durumu da 1-1'e getirdi..

80'de kaleci Bernardoni müthiş kurtarışa imza atsa da Onuachu da müthiş bir dokunuşla Trabzonspor'un 2-1 öne geçmesini sağlayan golü attı dakikalar 85'i gösterirken..

Bu gol sonrası Yunus ve Cebrail'i oyuna alan Hakan Keleş, Cicaldau ile Uğurcan'ı çıkardı. 5 dakika uzayan maçta güzel futbol oynasa da başka gol atamayan Konyaspor deplasmanda 2-1 mağlup oldu.

Gerçekten yazık oldu, çok da iyi futbol oynadığı hatta zaman zaman Trabzonspor'u da ataklarıyla sindiren enazından 1 puanla dönmeyi hakeden Konyaspor'du ama olmadı..

Şimdi Milli maç arası veriliyor, bakalım bu arada merakla beklenen başkan adayı ya da adayları çıkabilecek mi ortaya..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR