Murat Güzel

Murat Güzel

Konya’nın Sorunları

Konya’nın Sorunları

İKİ İHALE, YORUMSUZ

Numune Hastanesi ihale süreci yeniden başlatıldı.

Geçen ay ihalesi yapılan Yüksek Hızlı Tren Garı’nda ise ihale iptal olmasa da TCDD’nin gerçekleştirdiği kamulaştırmalar iptal edildi, ihaleyi kazanacak firmaya yer tesliminde epey sorun yaşanacağı düşünülüyor.

Bu iki ihale de Konya’nın gündeminin başköşesinde.

Buna karşın bugünlük bu konularda kalem oynatmayıp köşemi vatandaş şikayetlerine açacağım.

“İKİ ELİM YAKANIZDA!”

Geçen sene mahalleye kaldırım döşendi çöp kutularına göre sonra onlar kalktı yere gömdüler çöp kutularının yeri açık kaldı. İki dünyada elim yakanızda olacak Konya Selçuklu Belediye Başkanı! (Mehmet A.)

KAMPÜSE ULAŞIM SORUNU

Selçuk Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okumaktayım. Öğretim dönemimizin bitimi ardından 1 aylık bir staj dönemine girdik. Okulumuzda düzenlenen bu staja ulaşım konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Otogar durağına kadar tramvayla gelip oradan otobüse aktarılıyoruz. Otobüs ise en son okulun girişine kadar gelebiliyor ve oradan yarım saat civarı fakültemize yürümek zorunda kalıyoruz.

Malum, Ramazan ayınında gelmesi sebebiyle geliş gidişlerde yaşadığımız bu yürüme ve aktarma sırasında oluşan zorluklardan dolayı epey yoruluyoruz ve stajda gereken verimi gösteremiyoruz.

Normal okul döneminde olduğu gibi otobüslerin de tramvay gibi okulun içindeki tüm duraklara uğramasını istiyoruz. (Muhammed Rıza R.)

BELEDİYE ŞOFÖRÜNÜN YAPTIĞINA BAKIN!

Büyükşehir Belediyesi Yenidoğan mah. Sürücüsü R***** K. belediyenin ve Başbakanlığın ihtiyar, yetim gazi ve şehit yakınlarına sağlamış olduğu ücretsiz taşıma kararına karşı çıkıp bu kişilerden para istemesi, alamayacağını anladığında yer yok deyip hızlı bir şekilde ordan uzaklaşması Yenidoğanlı olarak mağdur olduğumuzu hatta kısa süre önce bir hasta yakınımı almaması. Gereğinin yapılmasını arz ederim. (Halil İbrahim Ö.)

SOKAK LAMBALARIMIZ YANMIYOR!

Biz bir haftadır sokak lambalarımız yanmıyor diye Medaş'a telefonla müracaat ediyoruz ama bir sonuç alamıyoruz. Bize yardım ederseniz memnun oluruz. (Ramazan Çiçeksay)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Murat Güzel Arşivi
SON YAZILAR