İlker Kırnaz

İlker Kırnaz

ADAM, Yuvana Hoş geldin, Sefalar Getirdin...

ADAM, Yuvana Hoş geldin, Sefalar Getirdin...

Konya şehri çok hareketli bir hafta sonunu geride bıraktı. A Mili Takımımızın İsveç karşılaşması ile birlikte yeni teknik direktörümüz Aykut Kocaman’ın şehre gelişi ve karşılama organizasyonu nedeniyle sportif anlamda atraksiyonu bol günler geçirdik. A Milli Takımımız İsveç’e kaybederek Uluslar Ligi’nde bir alt lige düşerken, maç önü yapılan karşılama organizasyonu ve dolu tribünler ile Konya halkı yine üstüne düşeni yapmış oldu. Pazar günü ise Konyaspor’a tarihinin en parlak günlerini yaşatan Aykut Kocaman şehrimize geldi ve harika bir karşılama ile yeni serüvene start verildi.

Bundan önceki yazılarımda da çok belirttim, Aykut Kocaman bu şehir için bir şanstır. İlk dönem ve özellikle ikinci dönem inanılmaz başarılara imza atan Aykut Kocaman için de son yıllarda Konya bir şans olmuş durumda. Şuan itibariyle her iki tarafın da dokusu inanılmaz tuttu. Şehrin Aykut Kocaman’ı kabullenmesi sürecinde “hepsi Aykut Hoca aleyhinde olan birçok suni gündem oluşturulsa da” sonunda bu şehir Aykut Hocasını sahiplendi ve başka bir kentte kolay kolay göremeyeceğimiz sahneler yaşandı dün havaalanında. 1500’den fazla taraftar ellerinde meşaleleriyle şampiyonluğa bir kibrit çaktılar adeta. Aykut Hoca da bu görüntüler karşısında ciddi bir duygu yoğunluğu yaşadı.

Ama aslında asıl sınav bundan sonraki dönemde başlıyor. Hem Konyaspor taraftarları hem de Aykut Kocaman için son derece kritik bir süreç start aldı dün havaalanında. Beklentilerini yükselten Konya şehri, Aykut Hoca’nın önceki dönemlere göre daha rahat bir ortamda çalışmasına olanak sağlayacak gibi görünüyor. İnşallah bu ortam bozulmaz, yaklaşık 6 aydır Aykut Kocaman lehine söylenen sözler, atılan tweetler, yapılan paylaşımlar lafta kalmaz. “Ölüyorum, yanıyorum, bitiyorum” diyen arkadaşlar ilk zorlu süreçte bu yazdıklarını unutmazlar inşallah. Çünkü bu sene çok kritik. Özellikle devre arasında kadar oynanacak 5 maç çok değişik sonuçlar alabiliriz. Devre arası kamp döneminden sonra da bu dalgalanma devam edebilir. Şimdi Aykutçu görünen kesim yaşanan düşüş dönemlerinde “savunma futbolu oynuyoruz, biz kombine aldık, para verdik, ZEVK almak istiyoruz, transfer yapalım, aralara top atan bir BEYİN LAZIM, koca yönetim bir taklacı zenci forvet alamadı” gibi söylemlerde bulunmasınlar. Ya da bu tip söylemlerde bulunanlar olursa bu zamana kadar hocaya destek veren ve Konyaspor’un başında görmek isteyen taraftarlarımız bu fikirleri çürütsün. “O mikserlere bırak mesaj attırmayı, adım bile attırmayalım sosyal medya platformlarında.”

Biz önceki dönem bunu 5 kişi ile başardık, şimdi daha kalabalığız ve daha şanslıyız diye düşünüyorum, yanılıyor muyum?

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlker Kırnaz Arşivi
SON YAZILAR