Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Bu hesapta yoktu..!

Bu hesapta yoktu..!

Puan sıralamasında çok daha rahat hale gelmek adına son derece önemliydi bu maç ama olmadı.

Konyaspor evinde Adana Demirspor karşısında 2 kez öne geçmesine rağmen 2-2 berabere kalarak hiç hesapta olmayan 2 puan kaybetti..

Bu beraberlik ile ligde kalma adına çok değerli 3 puanın kaçmasındaki en önemli etken bana göre Cikalleshi'nin çok erken oyundan alınması oldu..

Teknik Direktör Fahrudin Ömeroviç, geçen haftaki kadroya göre tek değişiklik yaptı o da beklendiği üzere Prip'in yerine Ethemi'nin 11'de başlamasıydı. İlginç olan ise Muhammet Demir'in sağ ayak 2. parmağında kırık nedeniyle, Yasir'in de tendon yaralanması nedeniyle kadroda olmayışlarıydı..!

Maça daha iyi başlayan, ilk gol pozisyonuna giren Adana Demirspor oldu ama Konyaspor da ilk etkili bindirmesinde penaltı kazandı henüz 7. dakikada. Ethemi'nin ceza sahasında Atal tarafından düşürülmesi sonrasında verilen penaltıyı kullanan Cikalleshi takımını 1-0 öne geçiren golü kaleciyi ters köşeye yatırarak ağlara bırakıyordu..

Golden sonra rakip daha tehlikeli ataklar gerçekleştirmeye başlarken, ceza sahasında kaçırılan rakip cezayı gol olarak kesiyor ve 23'de net golü kaçırsa da 32de Yusuf Erdoğan topu ağlara göndererek durumu 1-1'e getiriyordu.

Konyaspor ise bu golü yiyene kadar daha çok pas yapmayı tercih ederek rakip sahaya gitmeyi düşünmedi hatta Ethemi uzun süre top dahi alamadı sol kanatta..!

Beraberlik golünden sonra aklı başına geldi ama yakaladığı pozisyonları gerektiği gibi değerlendiremedi ama dakikalar 42'yi gösterdiğinde ceza sahasında Ndao'ya yapılan harekete izle tavsiyesi geldi izleyen hakem de bir kez daha penaltı noktasını gösterdi atışı kullanan yine Cikalleshi oldu ne müthiş bir vuruşla panenka yaparak topu 2. kez ağlara gönderdi. Bu golle Konyaspor da soyunma odasına 2-1 galip gitti..

Zorlu mücadelenin 2. yarısında daha etkili başlayan bu kez evsahibi Konyaspor oldu hatta 52'de Cikalleshi hattiric yapmaya çok yaklaştı. 61'de çok adamla girilen ceza sahasında Nzonzi ile kaçırılan gol ise adeta saç baş yoldurdu..

Oğulcan Yunus ile 2 golün sahibi Cikalleshi de Junior Sambou ile daha sonra da Ethemi Prip ile değiştirildi.

Gerçekten Cikalleshi'nin henüz 63. dakikada oyundan alınmasını üstelik 2 gol atmasına rağmen anlamak mümkün değildi..!

Tribünlerin yoğun desteği altında girilen son dakikalarda maçın bitimine 4 dakika kala Balotelli ile bir kez daha beraberliği yakaladı Adana Demirspor.

5 dakika uzayan maçta Konyaspor başka gol atmayı başaramayınca mutlak galibiyet adına çıktığı mücadeleden 2-2 ayrılarak 1 puana razı oldu.

Gerçekten yazık oldu 2 kez öne geç ama kaçama yakalan, 1 puana razı ol.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR