Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Haydi maça..!

Haydi maça..!

Konyaspor Cumartesi günü evinde saat 16.00'da sezonun son iç saha maçını oynayacak, o zaman haydi maça diyoruz..

Şehrin en değerli marka değeri gururumuz sevdamız Konyaspor'umuzun evinde oynayacağı Fatih Karagümrük mücadelesinde tribünlerin tamamen dolması adına yönetim de üstüne düşeni yaparak son derece sembolik rakamlarla bilet satışına başladı..

Eminim Konyaspor sevdalıları da saat 16.00 olsa da tribünleri tamamen dolduracak bu son maça büyük ilgi gösterecektir..

Konyaspor'un belki ligde iddiası yok ama dediğim gibi son maç olması taraftarların ilgisini çekecektir düşüncesindeyim, gönül isterdi ki iddialı bir şekilde son 2 maça çıkalım, malesef olmadı, oldurmadılar ve o konuya sezon sonu ayrıca ele alacağız..!

Şimdi bize düşen yani taraftar olarak bu evimizde oynayacağımız son maçta tribünleri tıka basa doldurmak olmalı..

Bu arada sezon sonu o kadar çok isimle yollar ayrılacak ki özellikle ara transferde gelen ve şu an takımda direkt ilk 11'de oynayan isimler Marlos Moreno, Alejandro Meleno, Mahir Emreli ve Andrear Bouchalakis ile Çekiçi ve Mame Diouf'un da sözleşmesi bitiyor, yani gelecek sezon planlarının da artık bir an önce başlaması gerektiği anlamına geliyor, ayrıca sezon başında alınmalarına rağmen forma yüzü görmekte zorlanan isimler de var..

Hoca kalacak mı gidecek mi o bile belli değil sanıyorduk ama Stanojevic'in yeni sezon için planlar yapıldığına dair açıklama yapması bana şaşırtıcı geldi doğrusu. Ayrıca sözleşmesi sürse de kimlerle yollar ayrılacak, nasıl planlar yapılıyor, kapalı kapılar ardında neler konuşuluyor, bazı duyumlar alsak da yazamıyoruz doğal olarak net açıklama olmadıktan sonra..!

Bu konulara da elbette değineceğimiz enine boyuna irdeleyip yorum getireceğimiz günler yakındır..

Beni en çok sevindiren gelişme bu hafta U 14 takımımızın 7 isminin birden milli çağrı almasıdır.

Kaleci Emir Gündoğdu, defans oyuncuları Görkem Yavuz ile Mehmet Ali Gökmen, orta saha Efe Seçil, Ercan Hanbay ve Hamzacan Teker ile forvet Yiğit Ötken'in aldıkları bu davet geleceğin A takımımızın as oyuncuları olmasını arzu ettiğimiz bu isimlerin milli davet alması gerçekten son derece önemlidir, gururumuzsunuz çocuklar..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR