Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Kolay maç yok !

Kolay maç yok !

Konyaspor pazar günü saat 17.00'de Ümraniyespor ile yapacağı karşılaşmaya sıkı şekilde hazırlanırken, özellikle verilen Milli arada sakatların da iyileşme süreci ayrıca Teknik Direktör İlhan Palut'un da bu geniş zaman diliminde planlamasını yaptığı taktik ağırlıklı çalışma imkanı bulması sevindirici oldu..

Elbette unutulmaması gereken şey artık ligde kolay maç yok..!

Lige verilen arada her takım kendince bu uzun süreci en iyi şekilde değerlendirme çabasındaydı..

Her maça göre ayrı bir hava ile başlanır ancak özellikle uzun bakım sürecinden sonra sahasında taraftarı ile buluşacak olması elbette bu maça çok daha ayrı bir anlam katıyor ve doğrusu taraftarlar da pazarı iple çekiyor..

5 futbolcumuz; Sehic, Amir, Çekiçi, Zymer ve Calvo ülkelerinin milli takımına gidip geldiler. Kaleci Sehic Cezalı yerine Erhan Erentürk ilk kez eldiven giyecek umarım başarılı bir maç çıkartır..

Neticede ara sonrası maçlar genelde zordur ve Ümraniye maçı da kolay olmayacak elbette ancak Konyaspor, taraftarının önünde bu mücadeleden alnının akıyla çıkacaktır, yeter ki güzel futbolunu sürdürsün..

***

MİLLİ ŞOK UNUTULMAZ !

Milli takımın son iki maçta sergilediği daha doğrusu sergileyemediği desek yeridir ortaya koyduğu futbol ve aldığı sonuçlar inanılmaz üzücü oldu..

Adını bile söylemekte güçlük çektiğimiz minicik bir ada ülkesine yenilmek..

Futbol sahada oynanırın yansımasıydı elbette tabeladaki netice ancak öyle enteresan işler dönüyor ki sorumluları ise adeta dalga geçercesine açıklamalar yapabiliyor ya gerçekten anlamak mümkün değil.

Şu kadarını söyleyeyim başka bir ülkede olsa ne o Hamit Altıntop ne de o Teknik Direktör Stefan Kuntz efendi ortada kalırdı..

***

TEŞEKKÜRLER KARATAY BELEDİYESİ

Merhum Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık adına çok güzel bir park yapan Karatay Belediyesi gönülleri fethetti.

Ahmet Çalık'ın adı Akabe Mahallesi'nde çok güzel bir park ile ölümsüzleştirilirken, öncekigün gerçekleştirilen açılışa rahmetlinin ailesi, Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ve Teknik Direktör İlhan Palut da katılarak duygu dolu konuşmalar gerçekleştirdiler.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'ya güzel tesise Ahmet Çalık ismini vererek gösterdiği vefa nedeniyle teşekkür ediyorum..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR