Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Konyaspor şoklandı!

Konyaspor şoklandı!

Konyaspor, eski teknik direktörü İlhan Palut'un çalıştırdığı Rizespor'a evinde 2-1 mağlup oldu.
Müsabaka süresince istediği atakları gerçekleştiremeyen ve duran toptan bulduğu golle galip duruma geçtikten sonra kısır futboluyla sadece skoru koruma mücadelesi veren Konyaspor'un 90+2'de mağlup olması taraftarları kahretti.
Lige yeni çıkan takımlar karşısında hep zorlanan hatta son 2 maçını kaybeden Konyaspor, Rize karşısında da ilk dakikalarda zorlandı pozisyon üretmekte, bunda Cicaldau, Enzonzi ve hatta Muriç'in istediklerini yapamadıkları futbollarının etkisi büyüktü..
30 dakikası tam bir klasik orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta topla daha çok oynayan taraf Rizespordu.
Dakikalar 34'ü gösterdiğinde faul atışından gelen topa arka direk önünde dokunan Uğurcan Konyaspor'u 1-0 öne geçiren golü ağlara gönderdi, kısır oyunda takımını galibiyete taşıyan isim oldu.
2. yarıya aynı kadro ile başlamayı tercih eden her iki hoca da sanırım sergilenen futboldan memnundu..!
Skor avantajı ile oynayan, zaten topa hakim olan Rize'ye daha geniş alan bırakan Konyaspor, sadece savunma yapmaya çalıştığı dakikalarda tehlikeli ataklar yedi yine de savunmada sağlam durdu..
Stanojevic, Enzonzi'yi Oğulcan ile, Cicaldao'yu Yunus ve Muriç'i de Prip ile değiştirerek oyuna müdahale etti. Bu 3 değişiklik takıma ne getirir derken Cikalleshi sakatlanarak çıktı yerine Cebrail girdi, bu değişiklik ile de Prip forvete geçti. Moreno da ilerleyen dakikalarda yerini Oliveira'ya bırakınca saha da yeniden diziliş değişikliği oldu mecburen..
Golü atan Uğurcan'ın 80'inci dakikada ters kademe yaparak golü önlemesi muhteşemdi, ama ilerleyen dakikalarda da adam kaçırdıkça tepki çeken isimdi..
87'de hakem enteresan bir kararla Soner'in hafif temasında kendisini yere atan futbolcuyu görünce penaltı notasına gitti. Maç bu penaltı golüyle bir anda 1-1 beraberliğe geliyor stad buz kesiyordu..
Skoru koruma telaşıyla haricinde hiç doğru dürüst atak geliştirmeyen Konyaspor, maç beraberliğe gelince kalan dakikalarda bilinçsizce saldırdı 90+2'de sarkan ve Uğurcan'ın refakatinde kaleci ile karşı karşıya kalan Gaich golü atınca Konyaspor evinde 2-1 mağlup oluyordu..
Hiç hesapta olmayan bu mağlubiyet sanırım bilinçsizce yapılan tuhaf işlerin faturası olarak karşımıza çıkıyordu, hesabı ödemesi gerekenlerin büyük ders alması gerekiyordu..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR