Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Kötülerin içinde..!

Kötülerin içinde..!

Öyle bir maç ki yenilsen kötülerin içinde aşağıda, yensen iyilerin yanında devam yukarıya yakın kalmaya..!

İşte böylesi öneme sahip bir mücadeleye çok iyi başlayan taraf, namağlup Hatayspor'a karşı çok arzulu, çok istekli 3 haftadır galibiyete olan hasretin de hırsıyla topa hakim olarak başlayan Konyaspor hiç beklenmedik şekilde 3-1 mağlup olarak inanılmaz düşüşe geçti..

Sürekli baskılı oynayan rakibine karşı daha hızllı oynayan Konyaspor'du ancak Ahmet Oğuz ağır kalıp rakibini ceza sahasına kaçırınca arkadan yaptığı harekete verilen penaltıyla mağlup duruma düşşe de oyunundan taviz vermeden devam etti.

Baskılı anlarda rakip ceza sahasında topla buluşan Cikalleshi çok sert vurdu, kalecinin güçlükle çeldiği topu tamamlayan Prip beraberliği sağladı..

Konyaspor takım olarak ilk yarıda çok koştu iyi mücadele etti özellikle Nzonzi önceki maçlarına göre çok daha verimliydi ayrıca Cikalleshi ve Prip o kadar etkili oynadılar ki Hatayspor kalecisini çok zorladılar.

Özlenen bir Konyaspor vardı ilk yarıda kısacası ama 2. yarı roller öyle bir değişti ki görenler inamadı..!!

Müsabakada topla daha çok oynadığımız dakikalarda bu kez kafayla gol atan Dadaşov Hatayspor'u bir kez daha öne geçirdi.

Futbolun gerçeği gol neticede hataların da mahsulü bunu iyi oynarken yediği gollerle ispatladı Konyaspor..!

Cicaldau ve Prip'i oyundan alan Stanojevic Oliveira ve Muriç'i daha sonra da Cikalleshi'yi çıkarıp Emrehan'ı, son 10 dakikada da Moreno ve Ahmet Oğuz'u Cebrail ve Gökhan Töre'yi sahaya sürdü..

İlk yarıya göre çok farklı bir oyun ortaya koyan Konyaspor ne yazık ki ilerleyen dakikalarda da oyundan düşüşünü sürdürdü gelen 3. gol ne yazık ki Konyaspor'u aşağıdaki kötülerin içine atan skoru da ilan ediyordu.!

İlk yarıda başka 2. yarıda bambaşka futbol gerçekten inanılmazdı. Bu sonuçla Konyaspor milli araya 9 puanda kalarak 14. sırada girdi.

Bu gidiş nereye..?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR