Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Mantıksızlık!

Mantıksızlık!

Konyaspor, Teknik Direktör Stanojevic'in 2. yarıdaki anlamsız, çok mantıksız değişiklikleri ile adeta rakibine puanı hediye ettiği maçta Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Haftalar sonra nihayet Diouf ile başlamak Konyaspor'a çok daha etkili hücum hattı sağladı öyle ki daha 3. dakikada bu oyuncu rakip kalede tehlikeli pozisyon üretti..

Ve 24'de de Marlos getirdi ceza sahasında Muhammet ıskaladı Diouf vurdu kaleciden seken topu tamamlayan Muhammet Demir Konyaspor'u 1-0 öne geçiren golü attı.

Defansta Adil'in yokluğunda Uğurcan forma giyerken, Paz ve Çekici'de 11'de başladı. Ara transferde çok şey beklenerek transfer edilen Yunan Bouchalakis ve İspanyol Pazuelo, Mahir Emreli yedek kaldı..!

İlk yarıda çok da keyif veren bir futbol sergilenemedi belki ama Konyaspor soyunma odasına 1-0 önde gidecek diye beklenirken sağ kanattan yapılan ortaya geç kalan Uğurcan'ın üzerinden güzel bir kafa vuruşu yapan Haji Wright skoru 1-1 yapan golü atınca şaşkınlık yaşandı sahada hiç bir etkisi olmayan Antalyaspor, bu golle beraberliği yakalıyordu..

Mücadelenin 2. yarısında etkisiz orta saha top kayıpları ile dikkat çekerken yine de rakip kalede Muhammet ve Diouf ile etkili olmaya çalışan Konyaspor'da bu 2 oyuncunun kenara alınması şaşkınlık yaşattı..!

66'da Diouf ve Muhammet Demir çıktı Pozuelo ve Mahir Emreli oyuna dahil oldu Stanojevic'in gol beklenen bu dakikalarda 2 golcüyü kenara almasındaki mantığı anlamak gerçekten imkansızdı doğrusu..!

Stanojevic sadece bununla yetinmedi, üstüne bir de kanadın etkili ismi Marlos'u da kenara alarak anlaşılmaz değişikliklerine bir ivme daha kattı. Marlos Moreno yerini Muriç'e bıraktı. Sonrasında sakatlanan Ahmet Oğuz ile Paz da kenara alındı Cebrail ve Bouchalakis oyuna dahil oldu.

Orta sahaların hızla geçildiği son dakikalarda rakip oyuncular o kadar çok vakit geçirdiler ki 7 dakika verilen uzatmada bile bu devam etti ve 11 dakika oynanan uzatmada skor değişmedi maç 1-1 sona erdi..

2. yarıda Çekici ve son saniyede Mahir inanılmaz goller kaçırarak saç baş yoldurdu belki ama özellikle Stanojevic'in mantıksız değişiklikleri maça damga vurdu..!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR