Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Sadece hoca değil fatura yönetimin..!

Sadece hoca değil fatura yönetimin..!

Konyaspor evinde üstelik 8 haftada hiç galibiyeti olmayan sadece 4 beraberlik ile 4 puanla deplasmana gelen ligin yeni takımı Pendikspor'a 2-1 yenildi, taraftar yönetimi istifaya davet etti.

Maçtan 2 gün önce ''Zor maç'' başlığı ile yazmıştım, milli aralar Konyaspor'a hep ters gelmiştir nedense demiş, üstelik ne futbol olarak ne de aldığı sonuçlar itibariyle tadı tuzu olmayan bir Konyaspor'un böylesi bir ortamda çıkaracağı maçın da zor geçeceğini tahmin etmiştim..

Keşke yanılmış olsaydım..!

Ama ne yazık ki görünen köy klavuz istemez misali bu Konyaspor yanıltmadı..

O nasıl bir 45 dakikaydı, rezaletin de ötesinde oynanan futbol o kadar kahrediciydi ki sadece Marlos ayakta kalmaya, takımını ateşlemeye çalıştı o kadar..

2. yarı biraz da futbol şansı ile o ilk yarının en iyi isminin ortaladığı top Pendik kalecisinin seken topa hamle yapamaması nedeniyle ağlara gitti Konyaspor da o kötü oyuna rağmen 1-0 öne geçti geçmesine de sadece savunan derdi 1 puan olan Pendik de futbol olarak ileri çıkıyordu.

Sonrasında olanlar oldu..

Ne yaptığını bilmeyenler vardı ki sahada da sanırsınız yorgunluktan bitmiş, kafasında birşeyleri de bitirmeye meyilli gibi, ne koşmaya ne pas atmaya mecali kalmamışlar doluydu..!!

Önce beraberlik ardından son dakikalarda gelen gollerle Pendikspor 2-1 öne geçerken, tribünlerde ''Yönetim istifa'' sesleri yükseliyordu..

Stanojevic, transfer döneminde bir takım sıkıntılar yaşadıklarını vurgulayarak ve başarısızlığın nedenlerinden birisinin de bu olduğuna işaret ederek sorumluluğu aldığını açıkladı maç sonu basın toplantısında, gece geç saatlerde yönetimle biraraya geleceğini ifade ederek zaten istifa sinyali vermişti ve o görüşmede yolların ayrılmasına karar verildi..

Stanojevic gidiyor gitmesine de ''yönetim istifa'' diye stadı inleten tribünler farklı beklentide neticede ..!

Şu bir gerçek ki Fatih Özgökçen'in başkan olmasını sağlayanlar, yani tabiri caizse anahtarı teslim edenler de yani kısacası yönetim için rekabetin olmasını engelleyenler de bu durumun sorumluları arasındadır, net..!

Gerek maddi gerek manevi açıdan hiç yaşamadıklarını yaşayan Konyaspor'un bu hale gelmesine vesile olanların da fatutayı ödemesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR