Muhammet Yavaş

Muhammet Yavaş

Suikast mi? Yoksa kaza mı?

Suikast mi? Yoksa kaza mı?

İran Cumhurbaşkanı Reis’inin içinde bulunduğu helikopterin pazar günü akşam vakitlerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle düştüğü haberleri gündeme oturdu.

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı Emir Abdullahiyan hayata veda etti. 15 saat boyunca helikopter enkazına ulaşılamaması, helikopterin içindekilerin durumuyla alakalı umutlu bir bekleyiş yaşandı. Fakat İsrail kazanın hemen ardından, İsrail medyası Reisi helikopter kazası sonucu öldü denildi.

İran medyalarının bir kısmı sert iniş yaptı, kaza oldu arama tarama çalışmaları sürüyor. 15 saat ardından İran medyası vefat açıklaması yaptı.

BU GERÇEKTEN BİR KAZA MI? YOKSA SUİKAST MI?

Akıllara 25 Mart 2009 Muhsin Yazıcıoğlu suikastı geliyor acaba neden ne kadar çok benziyor değil mi?

İran Cumhurbaşkanı'nın Helikopteri kalkış yaparken yanında 2 helikopter eşlik ediyor. Reis'i nin helikopteri düşüyor ve yanında eşlik ettiği helikopterler Cumhurbaşkanlarının helikopterinden bir haber yola devam ediyor.

Ne kadarda amatörce bir durum...

Cumhurbaşkanı korumaları bu kadar amatörce bir adım atabilir mi?

Bu pozisyonun altından Siyonizm’in ayak sesleri geliyor.

Neden birden fazla VIP olarak belirtilen devlet görevlileri aynı helikoptere bindirildi?

Helikopterin yaşına, gece uçmaya elverişli olmaması halinde neden uçuşun olması doğru görüldü?

Helikopterler uçuş sırasında sürekli olarak sinyal verir. Ayrıca ALC cihazı nedeniyle helikopter düşse bile sinyal alma olasılığı devam eder ama ne yazık ki sinyaller kesikti! Bu kadar ihtimal ortada buluşunca suikast olduğu bariz ortaya çıkıyor!

Kime göre neye göre,

Türkiye İran ilişkileri Azerbaycan Türkiye ilişkisi İran Türkiye ilişkisi tüm politik durumlar ve ilişkiler masaya yatırıldığı vakit problem çözülüyor sanki.

Reis’inin cumhurbaşkanlığındaki İran ile Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye-İran ilişkileri, Türkiye’nin yaklaşımı olumlu bir noktadaydı.

KİMLER TÜRKİYE VE İRAN İLİŞKİSİNDEN RAHATSIZ OLABİLİR?

Helikopter kazası öncesi İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Aras Nehri üzerindeki Hudaferin Barajı’nın açılışı için bir araya geldi.

Bir üçgenin neler ortaya çıkaracağı nasıl bir güç olduğu Siyonistler tarafından fark edildi.

CEVAP TÜRKİYE'DEN HEMEN VERİLDİ VE ADIMLAR ATILDI

İran’ın kaza gecesi destek olarak Türkiye’den İHA istemesi; kendi İHA’larının yetersizliği açısından ve Türkiye’nin kat ettiği mesafenin ne kadar ileride olduğunun bir göstergesi olarak Dünya gündemine oturdu. Bayraktar Akıncı TİHA’nın Reisi’nin helikopterini yerini bulduktan sonra yurda dönerken çizdiği ay ve yıldız, Türk Devletinin verdiği anlamlı bir mesajıydı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Muhammet Yavaş Arşivi
SON YAZILAR