Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Umutlar bir bir tükeniyor!

Umutlar bir bir tükeniyor!

Evinde Antalyaspor ile 1-1 biten maçta ligde kalma umutları da bir bir tükeniyordu Konyaspor için..

Zorlu maç öncesi çok olumsuzluklar vardı ne yazık ki..!!

Yeni transfer yapıyorsun ama takıma takviye diye aldığın adam, neredeyse 3 aydır top oynamamış ve kadroya giremiyor. Ne kadar ilginç değil mi Boateng tribünde, gelecek takviyeler de hala ortada yoktu..!

Ömeroviç hoca da etkili oyunu ile dikkat çeken takımın en verimli isimlerinden Marlos Moreno'yu kesiyor, yerine bugüne kadar hiç etkili oyununa şahit olunmayan Yunus Mallı'yı sol kanatta 11 başlatıyor, dahası hücumda çok aranan Cicaldau yedek bekletiliyor..!

Tribünler desek soğuk ve yağışlı havada maalesef gereken ilgi 3 puanın şart oğlu şart olduğu bu çok önemli maçta yetersiz kalıyordu..

Zor durumdaki Konyaspor'u bu saydıklarım da daha çok zora sokuyordu doğrusu ve maça da hiç istediği gibi başlayamadı Konyaspor, Antalyaspor'un başarılı önalan baskısı çok bunalttı..

Ne topa ne de sahaya hükmedemediği ilk dakikalarda kalesinde tehlikeler de yaşadı belki ama seyircisinin önünde 43'te Nzonzi kafayla attı Konyaspor'u soyunma odasına 1-0 galip taşıdı korner sonrası oluşan karambolde golü bularak..

Dedik ya 3 puanın şart oğlu şart olduğu maçta tek gerçek galip gelmekse belki bunca olumsuzluk gözardı edilebilir ama yani evinde bari baskılı iyi oyun beklenirdi.

Mücadelenin 2. yarısında hem savunmada hem hücumda çok daha özgüvenli daha çok mücadeleci bir Konyaspor vardı sahada ancak golü yemekten kurtulamadı..

69'da Antalyaspor Adam Buksa'nın güzel kafa golüyle maçta 1-1'i yakalıyordu..

Beraberlik golünden sonra 2 kez tehlike yaratan Konyaspor etkili golcü sıkıntısı yaşadı bu pozisyonlarda..!

Beraberlik golünden sonra 3 puan için saldırması gereken Konyaspor da son anlarda Oğulcan ve Yunus çıktı Oliveira ve Marlos oyuna dahil edildi ilerleyen dakikalarda Prip de yerini Cicaldau'ya bırakırken, güçlükle gerçekleştirilen bilinçsizce ataklarda gol bulmayı başaramadı..!

Ceza sahasında topu kaleye atacak usta ayaklardan mahrumdu çünkü..!

Kader maçlarına çıkan ve 3 puan alması gereken Konyaspor için mücadelenin 1-1 berabere bitmesi son derece dramatik oldu..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR