Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Adaletsiz ceza !

Adaletsiz ceza !

612 bin 500 TL..

Bir futbolcu bedeli falan değil, PFDK tarafından Konyaspor'a kesilen cezanın rakamı bu..!

Haftalar sonra üstelik Galatasaray gibi güçlü bir takım karşısında alınan 3 puanın adeta cezasını kestiler o nasıl para cezasıdır insaf yahu..

Haftalarca gol dahi atamamış bir takım elbette sevinecek kardeşim tamam özellikle Oğulcan'ın galibiyet golü sonrası işin dozu kaçtı doğrudur, korner direğine tekme atması hiç hoş olmadı belki ama az tolerans yahu..

Saha olayları demiş 56 bin yazmış ne saha olayı çıktıysa, merdiven boşluğu yok tribünde demiş 162.500, stada usülsüz seyirci alınmış demiş ki nasıl alındıysa 350 bin yazmış, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket ettiniz demiş 18 bin yazmış, yardımcı hoca hakeme sportmenliğe aykırı hareket etti demiş 26 bin lira, toplam 612 bin 500 TL, of of rakama bak hele..!

Konyaspor yazılı bir açıklama yaparak hakkaniyet ve adalet vurgusu yaparak Tahkim Kurulu'na itirazda bulunacaklarını açıkladı ve bu cezanın da Anadolu kulüplerini sindirme politikalarının kamuoyunun takdirine sunulduğuna dikkat çekti haklı olarak..

Yani gol atmaya sevinmek galibiyetin öne geçmenin belki biraz abartılı sevincini haftalar sonra gol atmanın ne cezası olur ki varsa sahada büyük bir olay, varsa tribünlerde çok olağanüstü bir vukuat anlarsın ama ne o var ne de başka bir olay, sadece abartlı sevindi diye trilyonluk ceza yazmak da nedir yahu..?!!

Bu işin kabul görür hali yok..

Bu işin akla mantığa sığacak bir geçerli tutarlı mazereti hiç yok..

Biri bayrak direğine tekme attı, biri hakeme bağırdı öbürü tribünde boşluk bırakmadı falan filan e bu mu yani, yarım milyondan fazla para cezası, vay arkadaş nedir bu..?!!

Ha sakın ola yapılanları tasvip ettiğimiz falan anlaşılmasın hatta itiraz sonrası netleşecek durumun faturası da özellikle Oğulcan başta sebep olanlardan bir şekilde tahsil edilsin net söylüyorum ki bu elzemdir işte..!!

Kimse bu kulübe yük getirecek işler yapamaz, yapamamalı..

Kulüplerin hali de borcu da geliri de ortadayken böylesi işler yapmak, faturayı da birilerinin en azından bir kısmını ödemesi olarak neticelenmelidir bence..

Disiplin elbette çok önemli ama adaletli olursa..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR