Muhammet Yavaş

Muhammet Yavaş

Astral seyahat nedir? Kimler uçabilir

Astral seyahat nedir? Kimler uçabilir

Astral seyahat, son zamanlarda internette ve sosyal medyada popülerleşen bir konu. Peki, nedir bu astral seyahat? Gerçek mi, yoksa sadece bir hayal gücü oyunu mu?

İnsanoğlu bunu yapabilir mi?

Evet yapabilir insanoğlu inanırsa yapamayacağı şey yoktur.

Allah İnsanları en üstün varlık olarak yaratmıştır.

Bir arkadaşımız şu günlerde astral seyahat nedir bunu anlatıyor.

İnsanlar merakla videolarını izliyor.

Bunun be kadarı gerçek?

Yada gerçek mi?

Şunu bile diyebilir belki arkadaşlar yarın deprem olacak bir felaket yaşanacak..

Bu gayb değil mi?

Gaybı sadece Allah bilir...

Bu bir ilim mi yoksa her insanın yapabileceği bir şey mi tartışılır.

Bizler öncelikle bunun doğru olup olmadığını deneyimledik.

Evet hayatta astral seyahat vardır. Bağlı mecralar önemli bilgileri öğrenmek adına bu metodu kullanır. Mecra ve şahıslar önemli değildir.

Önemli olan bunun ne kadar doğru olduğudur.

Ben bunu deneyimledim ama bir şey elde edemedim. Kısacası, hayal dünyanız ne kadar geniş olursa kendinizi o kadar gezdirebilir ve düşünebilirsiniz.

Bir arkadaşım, şunu demişti: Arkadaşını tanımak istersen, senin düşüncelerin kadar tanıyabilirsin. Üstesine çıkamazsın.

Siz bir arkadaşınızı ne kadar tanıyorsanız onun hakkında o kadar düşünebilirsiniz. Evet, çok doğru. Ne kadar düşünürseniz o kadar hayal edebilirsiniz.

Yani astral seyahat bundan ibaret bence.

Daha farklı olma ihtimali yüksek ama kime göre, neye göre? Bunları bilmek gerek.

Bir kurum bana, "Yardıma muhtaçlara yönelik bir çalışma yapıyoruz. Balık tutmayı öğretiyoruz, ihtiyacı olana dikiş makinesi veriyoruz, dikiş yaparak kendi ihtiyaçlarını karşılıyor," dedi.

Ne kadar da doğru bir hareket!

Eğer bir gün balık tutmayı öğreteniz olursa belki yapabilirsiniz.

Astral seyahat, kişinin fiziksel bedenini terk ederek ruhunun veya astral bedeninin farklı boyutlara ve evrenlere seyahat etmesi olarak tanımlanıyor. Bu deneyim sırasında, kişinin bilinci yerindedir ve bedenden ayrı bir şekilde varlığını sürdürür.

Bazı insanlar astral seyahat yapabildiklerini ve bu deneyimler sırasında inanılmaz şeyler gördüklerini iddia ediyor. Kimileri buzullar kadar uzaklara gidebildiklerini, kimileri ise geçmişe veya geleceğe seyahat ettiklerini söylüyor.

Peki, bu iddialar ne kadar doğru? Astral seyahatin varlığını bilimsel olarak kanıtlamak şu ana kadar mümkün olmamıştır. Bu deneyimi yaşayan kişilerin anlattıkları, öznel deneyimler olarak kabul ediliredilebilir.

Astral seyahatin gerçek olup olmadığına dair kesin bir şey söylemek zor. Bazıları bunu bir tür meditasyon veya bilinçaltı deneyimi olarak yorumlarken, kimileri ise gerçek bir seyahat olduğuna inanıyor.

Astral Seyahat ile İlgili Tartışmalar...

Gaybı Bilme: Astral seyahat yapabilenlerin geleceği veya geçmişi görebildikleri iddiası, gaybı bilme konusuyla çelişiyor. Gaybı sadece Allah bilir.

Herkes Yapabilir mi?: Astral seyahatin bir yetenek mi yoksa herkesin öğrenebileceği bir teknik mi olduğu da tartışma konusu.

Astral seyahat deneyiminin ne kadar doğru ve ne kadarının hayal gücüyle süslendiği de günümüz tarafından sorgulanıyor.

Astral seyahat gizemli ve büyüleyici bir konu. Gerçek olup olmadığına dair kesin bir şey söylemek zor olsa da, bu deneyimi yaşayanların anlattıkları oldukça ilginç bir durum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Muhammet Yavaş Arşivi
SON YAZILAR