Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Büyük kayıp!

Büyük kayıp!

Süper Lig'de Konyaspor'un bay geçtiği haftada şehrin gündemi Basketbol Süper Ligi'nde küme düşen Ayos Konyaspor basketbol takımı ve 3. Lig 1. grupta yer alan yavru kartal 1922 Konyaspor oldu.

Ne desek boş Ayos Konyaspor için gerçekten üzülmemek elde değil..

Ligdeki son maçında deplasmanda Pınar Karşıyaka'ya 95-89 mağlup olarak düşmeyi çok daha önce garantilediği Süper Lig'e veda maçını oynadı.

Diğer maçlarda olduğu gibi tarafsız basketbolseverlerin dahi sergilediği mücadeleci görüntüsünden dolayıson maçında da takdirle yorumladığı Konyaspor'un artık Süper Lig'de yeralamayacak olması koskoca şehir için büyük kayıp olacak...

Daha önce de vurgulamıştım, yönetimsel bir dizi yanlışlar ne yazık ki durumu bu noktalara kadar getirdi ya artık ne desek boş..!

Ya tutarsa misali kurulan planların boşa çıkması elbet yönetimi de çok üzüyordur bundan şüphemiz yok ama dedik ya faturayı koskoca şehir ödüyor ve hiç yakışmıyor..!

ÜVEY EVLAT DEĞİL !

1922 KONYASPOR için de geçerli bu yanlışlar, ne yazık ki o bahsettiğimiz yönetimsel yanlışların faturası ağır olacaktı neyseki son anda da olsa hırsla azimle başarılı sonuçlar yavru kartalı ligde tuttu..

Tıpkı basketboldaki gibi o vurguladığımız ya tutarsa misali planlar 1922 Konyaspor'da daha da katlanırken, daha kötüsü sanırım üvey evlat muamelesi görmesiydi..!

Olağanüstü bütçeler ile elbette ekonomik gidişatın da etkisiyle başa çıkmak kesinlikle hiç kolay değil bu inkar edilemez ne varki yavru kartalın özellikle son zamanlarda yaşadıkları kabul edilebilir değil.

Öyle vahim iddialar var ki buna rağmen ligde tutunmayı başaran ekibi canı gönülden tebrik etmek ve ödüllendirmek gerek..

Özellikle altyapının ne kadar önemli olduğunu bu ekonomik şartlarda vurgulamaya gerek yok..

Her geçen yıl daha da ağırlaşan o zor şartlarda gelecekte sağlam durmak isteyen kulüpler bunu zaten yapmak zorundalar, önce altyapı demeliler, öyleyse başarılı olan U'daki gençler de varken neden bu durumlara düşülür işte bunu anlamak imkansız..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR