Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Haydi maça...!

Haydi maça...!

Konyaspor Pazartesi günü akşam çok önemli bir maça daha çıkacak ve bu maçta taraftarı eminim ki çok değerli destekleri ile yanında olacaktır.

Yazı yazdığım pazar öğlen baktım da yaklaşık 10 bin civarı bilet satışı gerçekleştirilmiş, buna kombineleri de eklersek yaklaşık 20 bine yakın diyebiliriz sanırım, daha maç saatine kadar belki de sezonun en kalabalık taraftar sayısına ulaşmak mümkün olabilir, o zaman heyecanı paylaşmaya takıma yönetime desteği göstermek adına haydi maça..!

Bakın Konyaspor yeni yönetimi başta Ömer Korkmaz, Adem Bulut, Yunus Derebağ olmak üzere tamamı çok büyük bir heyecanla aşkla işlerini en iyi şekilde yapmanın gayretini gösteriyorlar emin olun uzun zamandır görmediğimiz bir heyecan var..

38 yıldır Konya medyasının bir neferi olarak elimden geldiğince Konyaspor'a da yakın olmaya çabaladığım için yakından takip ettiğim kadarıyla bu kadar heyecanla görevini yapmaya çalışan bir başkan görmedim..

Ömer Korkmaz görevi devraldığından itibaren geçmiş yönetimlerde de bulunmuş olmanın getirdiği tecrübeyi de kullanıyor elbette ve buna dayanarak da daha önce pek olmayan ama olmasını arzu ettiğinden şimdi gerektiği gibi davranıyor..

O kadar samimi o kadar içten bir heyecan ile yapıyor ki hayran kalmamak imkansız, işini bu kadar ciddiyetle yaparken tüm tarafları kucaklaması, her detaya dikkat etmesi çok takdire şayan, dolayısıyla bu çabanın karşılığı başarılı olacaktır ama taraftar desteğine de bir kadar ihtiyacı olduğu da bir gerçekse eğer o zaman haydi maça..!

Ömer Başkan ve ekibi günlerinin büyük bölümünü takımla geçiriyor, bir bakıyorsunuz orada bir bakıyorsunuz burada ama mesaileri hep Konyaspor için. Taraftar için de ellerinden geldiğince çaba gösteriyorlar üstelik storede yapılan indirim kampanyası bunun en güzel örneği ve gerçekten büyük ilgi gördü ayrıca bilet fiyatlarına gereken dokunuşu da yaptılar ki destek vermek gerekiyor o zaman haydi maça..!

Pazartesi akşamı o stadı Sivas'a dar etmemiz mutlaka 3 puana ulaşmamız gerekiyor, sonrası iki hafta üstüste deplasmanımız olacak Fenerbahçe ve Samsun'da..

Yani öncelikle evimizde 3 puan şart kere şart..

O zaman haklı olarak diyoruz ki takımın taraftara çok ihtiyacı olacak, haydi maça..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR