Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Konyaspor Amir'i Beşiktaş'a mı satıyor ?

Konyaspor Amir'i Beşiktaş'a mı satıyor ?

Bosnalı Amir Hadziahmedovic, geldiği günden bu yana gösterdiği olağanüstü gelişim ve de özellikle efendi karakteri ile tüm şehrin gözbebeği olurken, Konyaspor'un son Antalya kampında yaşanan gelişmeler ilginç yorumları da beraberinde getirdi.

Daha önce de basına yansıyan Şenol Güneş haberlerinde gerek gençlere gerekse Calvo'ya olan Beşiktaş ilgisi malumunuz sıkça gündeme getirildi..

Ancak son Antalya kampında Ankaragücü ile oynanan hazırlık maçının ilk 45 dakikasını tribünden takip eden Şenol Güneş'in asıl hedefinin Amir olduğu, daha önce de U19'dan 3 genç ismi gündeme getirmesinin de samimi sıcak bir zemin hazırlama taktiği olduğu iddia ediliyor.

Doğrusu daha önce görevden alınan Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien İsmael'in de yönetime alınması hususunda baskı kurduğu Amir'in Beşiktaş'a satılmasına, hele de bunun devre arasında yapılmasına çok da ihtimal vermesem de aldığım duyumlar ekonomik gerekçelerin bahane edileceği yönünde..

Cumartesi günü gerçekleştirilecek genel kurulda tüzük tadilatı hazırlıkları yapılan Konyaspor'da her açıklamasında ekonomik gerçeklerden dem vuran Başkan Fatih Özgökçen'in iyi para teklif edilmesi durumunda transfere onay verebileceği, ne var ki bu duruma hiç de sıcak bakmadığı belirtilen Teknik Direktör İlhan Palut'un ne tepki vereceğini de bekleyip göreceğiz..

Para için kulubün kıymetlisini, takımın adeta sahadaki beynini elden çıkarmak risk değil mi sayın Özgökçen..?!

Kulüpler için son dönemde elbette özellikle de döviz açısından bakacak olursak gidişat sıkıntılı bunu elbette inkar edemeyiz, lakin Amir gibi gerçekten her sene üzerine koyan,başarılı ve çok akıllı oyunuyla büyük beğeni toplayan, aynı zamanda efendiliği ile de gönüllere giren bir ismin ekonomik gerekçeler bahane edilerek satılması hiç de doğru olmaz, taraftar nezdinde de hiç geçerli bahanesi olmaz ve kabul de görmez bence, bu böyle biline..!!

Amir daha uzun yıllar Konyaspor'a hizmet edecektir ve hatta bana göre sadece futbolcu değil futbolu bıraksa bile teknik ekipte görev alacak bilgi ve beceriye de sahiptir, nokta..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR