Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Konyaspor Basket 4 hafta sonra galip

Konyaspor Basket 4 hafta sonra galip

Konyaspor Basketbol Süper Liginde 4 hafta sonra galibiyete ulaştı..

Hem de ne galibiyet, ligin 13. haftasında evinde konuk ettiği zorlu rakibi Galatasaray'ı 76-73 yenerek elde etti bu galibiyeti.

Salona gelen az sayıdaki basketbolsever doğrusu dişe diş bir mücadele ve son derece heyecan dolu bir müsabaka izleme şansı buldular..

Koç Engin Gençoğlu ile haftaiçi yolların ayrılmasının ardından Sinan hoca ile çıktığı çok zorlu bir maçta böylesi bir galibiyet elde edilmesi tüm Konyaspor taraftarlarını da çok mutlu ederken, Sulaimon'un harika oyunu gözlerin pasını aldı, Jordan Morgan 26 sayı 7 ribauntla müthiş bir performans sergilerken, Eddie ve Perez de 14 sayı ile galibiyette rol oynayan isimler oluyordu.

13. hafta mücadelesi ardından ligde 5. galibiyetine Galatasaray karşısında ulaşan Konyaspor, Engin hocanın yerine de Aziz Bekir ile anlaştı.

Boşnak hoca ailesi ile Konya'ya gelirken Galatasaray mücadelesini de tribünden izledi. Muhtemelen bugün ya da yarın bu anlaşma duyurulup imzalar atılacak.

FUTBOLA DÖNÜYORUZ

Dünya Kupası nedeniyle ara verildikten sonra dönülen ligde en son evinde Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak kötü bir futbol sergilemesiyle de şaşırtan ve 16. haftayı da bay geçen Konyaspor, Çarşamba günü yine evinde Sivasspor ile lige geri dönüyor.

Bu arada rakip Sivasspor da geçtiğimiz haftaiçi evinde Galatasaray karşısında iki oyuncusunu da kaybetti. Saba gördüğü sarı kartla cezalı olurken enteresan bir şekilde kulüpten ve ülkeden de ayrılma kararı aldı. Erdoğan da Galatasaray maçında çift sarıdan kırmızı kart görerek cezalı olduğundan Konya'da sahaya çıkamayacak.

İlginç VAR kararları ve inanılmaz hakem hataları ile geçen maçta Galatasaray'a 2-1 yenilen Sivasspor bu sebeplerden dolayı elbette Konya'da çıkış aramak isteyecek.

Çarşamba günü saat 20.00'de seyircisi ile buluşacak olan Konyaspor bu zorlu maç öncesi hazırlıklarını sürdürürken, 12 yıldır kulüp bünyesinde olan Genel Menajer Seçkin Özdil'in ayrılmasının ardından sürpriz bir şekilde scout ekibinden İrfan Kulekaya'yı da Sportif Direktörlüğe getirdiğini ilan etti.

Kongre sonrası atılan bu adımlar neler getirir neler götürür yakında anlaşılacaktır..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR