Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Konyaspor düzlüğe nasıl çıkacak...?!

Konyaspor düzlüğe nasıl çıkacak...?!

O evinde aldığı ve tüm planları altüst eden Sivas yenilgisi sonrası herkes birbirine aynı soruyu soruyor, ''Konyaspor düzlüğe nasıl çıkacak..?!!''

Üstelik Ankarada'ki malum olay sonrası Fener maçı da ertelenmiş olsa da öyle zorlu bir fikstür var ki şimdi 21 Aralık Perşembe günü saati değişmezse 17.00'de Samsun deplasmanında çok önemli bir sınav çünkü her iki takım da 14 puanda 16. ve 17. sıradalar, sonrasında evinde 24 Aralık Pazar saat 13.30'da zorlu mücadelede ligin güçlü takımlarından Kayserispor ile hayati bir maça çıkacak Konyaspor..

Şimdi en azından o Samsun maçının günü değişebilir daha öne alınabilirdi belki ancak buna müsade edilmedi nedense ve 21'indeki o maçtan sadece 3 gün sonra 24'ünde Kayseri ile oynamaya mecbur bırakıldı Konyaspor, tüm müracaatlara rağmen..!!

Bu konuda Konyaspor yönetiminin yalnız bırakıldığı gerçeği ortaya çıkıyor ki gerçekten çok üzücü..!

Daha sonrası ise o kadar vahim İstanbul seferi ki zorlu mu zorlu, keskin mi keskin virajlarla dolu, o virajları ustaca aldık aldık alamadık durum vahimden de öte olacak sanırım..!

İstanbul'da sırasıyla önce Galatasaray ile Ocak ayının ilk haftasında henüz belirlenmeyen günde, sonrasında hemen üç beş gün sonra Fenerbahçe ile ve ikinci yarının ilk müsabakası olacak İstanbulspor ile de henüz açıklanmasa da muhtemelen 14 ya da 15 Ocak'ta zorlu maçlara çıkacak Konyaspor..

İşte bu Samsun ile başlayıp İstanbulspor ile bitecek olan o 5 maçta kaç puan toplayabilirse puan sıralamasında 2. yarının gidişatı da ortaya çıkmış olacak ki bu yüzden herkes birbirine soruyor malumun ilamını sorarcasına ''Kaç puan toplayabilir Konyaspor..?!''

Elbette sorular bununla bitmiyor, Hakan Keleş ile tamam mı devam mı..? ve en önemlisi de takımda kadro dışı gibi radikal kararlar olacak mı? dahası ara transferde belirlenen isimler kimler hamgileri transfer edilebilecek..?

İşte bu soruların cevabı Konyaspor'un kaderini belirleyecek..

Hani amiyane bir tabir var ya yediğin hurmalar diye başlayan, birilerinin zamanında yaptığı enteresan işler şimdi bu soruların sorulmasına hatta verilecek cevaplarla da ''koskoca takımın kaderine etki edecek ya gel de isyan etme'' diyor taraftar da haklı olarak..!

İşte bunun için de öncelikle Samsun deplasmanından en azından 1 puanla dönmek çok önemli..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR