Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Konyaspor eziyet etmeyi sürdürüyor

Konyaspor eziyet etmeyi sürdürüyor

Acının tarif edilemeyeği günlerde yeniden futbola döndük, Konyaspor İstanbul deplasmanında Fenerbahçe karşısında futbol olarak eziyete devam etti..!

Kaleci Sehic, Muhammet Demir ve Uche'nin sakatlıkları nedeniyle kadrodan olmadığı maça kalede Erhan ile başlayan Konyaspor 7 maçlık periyotda 3 beraberlik 4 mağlubiyet ile ayrıldığı kötünün de kötüsü gidişatı zorlu Fenerbahçe maçında da sürdürdü..

Solda Michalak sağda Oğulcan orta sahada ise Soner ve yeni transfer Bouchalakis hiç varlık gösteremediler, önce penaltı ardından Diouf'un kırmızı kart görmesiyle 10 kişi de kalmasının ardından Michalak'ın da sakatlanarak oyundan çıkması çok dengesiz başlayan ne oynadığı belli olmayan Konyaspor'un oyununu daha da etkiledi, ilk yarının uzatma dakikalarında skor 2-0 oldu.

Pas yapmakta dahi zorlanan, orta sahada hiç üstünlük kuramayan, kanatlarda deseniz resmen yokları oynayan Konyaspor 61'de 3-0 geriye düştü..

Hele o yenilen 4. gol nasıldı öyle arka direğe kafayla gönderilen top ağlara yapışırken kaleci yere uçuyordu..

Neticede zorlu deplasmanda çok güçlü bir takımla oynadık tamam da bir takım hiç mi tepki koyamaz hiç mi varlık gösteremez itirazimız buna..

Bir Teknik Direktör takımına hiç mi hükmedemez, hiç mi istediğini yaptıramaz yahu bu gerçekten inanılmaz..!

Oyun anlayışı inanılmaz..

Fiziksel düşüş inanılmaz..

Tek bir organize atak yapamadan maçı bitirmek inanılmaz..!!!

Bir takım onca başarıdan bu kadar beceriksiz bu kadar basiretsiz bir hale nasıl gelir getirilir gerçekten inanılmaz..

Konyaspor resmen seyredene eziyet ediyor artık..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR