Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Konyaspor fındığı ezdi

Konyaspor fındığı ezdi

Giresunspor'u da deplasmanda 1-0 yenen Konyaspor, hem hücumda hem savunmada sergilediği sağlam duruşu ile bir maçtan daha 3 puanla ayrılarak zirveye kararlı süzülüşünü sürdürdü.

Başarılı performansını üstelik gol yemeden sürdüren Konyaspor bu galibiyetle puanını 11'e yükseltti..

Fenerbahçe galibiyetinin verdiği olağanüstü özgüven ile çıktığı Giresun deplasman maçının ilk 45 dakikasında sonderece sağlam duruşu ile dikkat çeken bir Konyaspor vardı. Hücumda ise Muric'in az farkla auta giden güzel şutu ve özellikle ilk dakikalarda tutuk başlayan top kayıpları da yapan Çekici'nin topun gelişine çıkardığı ancak kalecinin ellerinde eriyen volesi dışında tehlikeli olamadı.

Adil'in cezası nedeniyle forma giymediği yerine Uğurcan'ın forma şansı bulduğu mücadelede özellikle Ahmet Oğuz hem savunmada hem de hücumda sergilediği hırslı yapısıyla dikkat çekti. İlk 45 dakikada oyunun hakimi olan ve topa daha çok sahip olan Konyaspor'du ama devre golsüz sona erdi.

İkinci yarıya da başladığı 11 ile devam etmeyi tercih eden Teknik patron İlhan Palut, takımını daha da ileriye taşımanın meyvesini hemen alıyordu.

51'de Ahmet Oğuz muhteşem bir orta çıkardı Fener zaferinin mimarı Muhammet Demir de aynı muhteşemlikte bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi takımını deplasmanda öne geçiren golü attı.

Zymer'in 90'a gönderdiği füzeyi Giresun kalecisi son anda güçlükle çıkardı, bu gol alsa maç o an biterdi sanırım.. 72'de de önce Cekici ardından Muhammet inanılmaz bir pozisyonda ardı ardına gol atmayı başaramadılar..

76'da Sehic muhteşem bir kurtarışa imza atarak galibiyette büyük pay alanlar arasında yeraldı..

Maçın son anlarında yakaladığı mutlak pozisyonları cömertce harcadı Konyaspor, öyle pozisyonlar vardı ki gerçekten inanılmazdı..

Konyaspor'un temposu karşısında çaresiz kalan Giresunspor vardı doğrusu bu da Konyaspor taraftarlarına gurur veren bir tabloydu..

Anadolu Kartalı bu galibiyetle zirveye süzülüşünü sürdürdü..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR