Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Konyaspor için zorlu 6 hafta..!

Konyaspor için zorlu 6 hafta..!

Konyaspor Ömer Korkmaz başkanlığındaki yeni yönetim kurulunun katacağı sinerji ile Kasımpaşa maçının kazanılmış olmasının da yüksek moraliyle taraftarların gönlüne bir serinlik verse de çok zorlu bir 6 haftayı karşılamaya hazırlanıyor.

Sezonun ilk yarısının bu son 6 haftası Konyaspor'un da kaderini belirleyecek maçlara sahne olacak ki 4'ü dışarda yapılacak olan bu son 6 maçın 2'si Fenerbahçe ve Galatasaray deplasmanlarında..!!

Konyaspor, Alanya deplasmanında da son iki maçındaki performansını sürdürebilirse tabi ki 3 puana yakın olan taraf bana göre, çünkü Alanya son 2 maçında toplam 7 gol yedi haftalardır da çok kötü oynuyor mağlup bitiriyor maçlarını, belki çıkış maçı olarak görecek daha da açık oynayacaktır ama Konyaspor bundan istifade edecektir diye düşünüyorum, umarım yanılmam..

Gidişatı değiştirme, rahatlama fırsatını kaçırmaması gerekiyor Konyaspor'un..

Sadece 3 galibiyet ve 4 beraberlikle 13 haftada 13 puan toplayabilen Konyaspor'un ilk yarının son 6 maçında çok zorlu deplasmanları olacak. Onun için öncelikle Alanya deplasmanı büyük önem arzediyor..

11 Aralık'ta evinde Sivasspor'u ağırlayacak Konyaspor, 17 Aralık'ta Fenerbahçe deplasmanına hemen sonrasında da 21 Aralık'ta Samsun deplasmanına çıkacak. 24 Aralık'ta Kayseriyi ağırlayacak bir sonraki hafta da ilk yarının son maçında yine deplasmanda bu kez Galatasaray ile oynayacak..

Çok ama çok zorlu maçlar olacak orası kesin..!

Yani ilk yarının bu son 6 maçında ne kadar çok puan toplayabilirsek artık oluşacak tabloyu da hep birlikte göreceğiz.

Yeni Başkan Ömer Korkmaz ve ekibinin bu ateşli dönemi hem geriye dönük futbolcu alacaklarını kapatmaları takıma moral motivasyon vermeleri hem de ara transferde yapılacak hamleleri belirlemeleri açısından da zorlu bir görev bekliyor.

Başarılar Anadolu Kartalı..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR