Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Konyaspor taraftarı bunu hiç haketmiyor!

Konyaspor taraftarı bunu hiç haketmiyor!


Sezonun 2. yarısının ilk maçında Konyaspor sahadan 1-0 mağlup ayrılarak hayal kırıklığı yaşattığı maçta yönetim istifaya davet edildi..


Yeni hoca Alaksandar Stanojevic'in ilk lig maçına çıkacağı mücadele öncesi olağanüstü bir karşılama yapan taraftar gecenin en güzel görüntüsünü oluşturuyordu meşalelerle müthiş bir atmosfer vardı stad önünde..


Sezonun ilk yarısının son maçında sahasında Beşiktaş'a mağlup olan akabinde İlhan Palut ile yollarını ayıran Konyaspor, ligin 2. yarısının ilk maçında yeni hocası ile yine sahasında bu kez Ankaragücü'ne mağlup olmaktan kurtulamıyordu..


Önce Çekici çok güzel frikik kullandı topu kaleci güçlükle kornere gönderdi, sonra Michalak bir füze daha gönderdi top direkten geri geldi. 45 dakika çok iyi mücadele etmesine rağmen bu iki pozisyon haricinde tehlikeli atak üretemeyen bir Konyaspor vardı.


Amir'in gitti gidiyor yok sakat muhabbetleri, hoca değişikliği, sistem farklılığı adına ne derseniz hissedilen sıkıntı belki sahada net görülmese de pozisyon üretmede oldukça netti doğrusu.


Mücadelenin 2. yarısı çok daha istekli başlayan taraf Konyaspor oldu ama defans bloğunda bir anlık dengesiz yakalanma sonucu golü atan Ankaragücü durumu 1-0 yaptı.


Alaksandar hoca daha sonra oyundan Paz, Çekiçi ve Zymer'i alıp yerlerine Muric, Oğulcan ve İkpeauzu'yu sahaya sürdü..


Zymer ve Çekiçi doğrusu hiç de oyundan çıkmayı haketmiyorlardı ancak yeni hocanın bu tercihi arkasında farklı bir düşüncesi yoksa tahminim Amir gibi bu oyuncular da gidecek diye oyundan aldı...!!


Bu değişiklikler de soruna çare olamadı belki rakip sahada daha çok görünen Konyaspor arzu ettiği pozisyonları üretemedi bir türlü..


Neticede takıma maç öncesi inanılmaz şekilde destek veren taraftar 'Yönetim İstifa' diye bağırdı.


Hoca değişikliği konusunda çok acele verilen kararlar nedense gidecek ve gelecek transferler için verilemiyorsa bu neticeler de göze alınıyor demektir..!


Yazık oluyor, yazık, Konyaspor taraftarı bu gidişatı hiç de haketmiyor hiç de hazmedemiyor..!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR