Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Konyaspor'a zarar verdiniz !

Konyaspor'a zarar verdiniz !

Konyaspor'da beklenen gelişme oldu ve aday çıkmaması nedeniyle olağanüstü kongre bir hafta sonraya ertelendi.

Koskoca kulübün geldiği noktaya bakar mısınız..?!

Olacak iş değil bir adayın da olmadığı ve sadece 89 delegenin geldiği kongre mecburen bir hafta sonraya ertelenmek zorunda kalıyor.

Ne desek boş..

Siyasi iradenin gücünü arkasına alanların şımarıklığı işi bu hale getirdi, bu çok net..!

Bu saatten sonra o siyasi irade ne yapar ne eder bilmiyorum ama bir bildiğim varsa o da Kasımpaşa maçının çok zor geçeceği.

Kongre yapılamayınca halen görevi süren Fatih Özgökçen basınla hasbihal etmek istediğini açıklayarak davet etti ve gelinen süreci değerlendirerek bir çok açıklamada bulundu.

Özellikle ligi 3. bitirdikleri zamanda da aday olmadan seçime gitmek adına birçok kişi ile istişarelerde bulunduğunu ama bir aday bulamadığını geçtiğimiz Ağustos ayında da yapılan seçimde aslında aday olmayacağını ama kimse çıkmayınca göreve devam ettiğini vurguladı.

Enteresandır ki borcun 634 milyon lira olmasına rağmen yazılan çok daha fazla borç var söylemlerine itibar edildiğini iddia eden Özgökçen, kimsenin Konyaspor'a aday olmamasının asıl nedeninin 20 milyon avro borçtan kaçtığı için değil, bir yıpranma bir zedelenme korkusundan kaynaklandığını 2,5 yıllık deneyimden anladığını belirtti.

Ve Adem Bulut konusunu açmak gerekirse sırf Fenerbahçeli olduğunu vurgulayan haberlere sitem ederek, bu sebepten aday olmadığını zaten resmi olarak da ben adayım diye ortaya çıkmadığını söyledi.

Bir kere haberi yapanlar belli ama sorduğum soruya ki aday olduğunu da ilk duyuranlardanım ama toplantıda genelleme yaparak cevap vermesi hiç hoş olmadı. ''Daha adaylığımı açıklamadan Fenerbahçeli başkan diye haber yapılması kime ne fayda sağlıyor. Keşke bugün bir başkanımız olsaydı..'' dedi ama adeta sitem ederken tüm basını anması ilginçti.

Bu arada Fatih başkan, kesinlikle aday olmayacağını bir kez daha vurgularken yönetim içinden de bir aday çıkabileceğini bunun olası olduğunu ima etmesi dikkat çekti.

işadamı Ekrem Çoşkun da kongre salonunda Konyaspor'u kayyuma bırakmayacağını ama şehrin paydaşlarının ortak akılla hareket etmesi gerektiğini vurguladı olmazsa da gücünün yettiğince sözünün arkasında olduğunu açıkladı aynı zamanda eski Konyasporlu futbolcu Hacı Hasan Yaşar da Konyaspor için görevden kaçmayacağını dile getirdi.

Bakalım süreç nasıl işleyecek göreceğiz ama tekrar vurgulamak gerekirse Kasımpaşa maçı zor geçecek

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR