Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Konyaspor'da hararetli günler

Konyaspor'da hararetli günler

Sezonun başlamasına az bir süre kala Konyaspor'da da hareketli bir o kadar da hararetli gelişmeler oluyor.

En son Adil'in de takımdan ayrılması ve hatta kaleci Sehic'in de ayrılma ihtimalinin olması ve ne yazık ki transferde de ağırdan gidilmesi sanırım en çok da teknik heyetin planlarını etkilese de elbette taraftarlar da endişeli takiplerini sürdürüyorlar..

Öncelikle Adil konusunda şunu vurgulamakta fayda var, gitmek isteyeni bağlayarak tutamazsınız ki o oyuncu bir de sezon biter bitmez ne kadar Konyaspor ile ilgili paylaşımları fotoğrafları varsa sosyal medyadan siliyor ve kendince inceden mesaj veriyorsa bırakın gitsin..

Adil kendince haklıdır ona bir şey diyemem ama fotoğraf silerek mesaj vermek hoş şeyler değil, alacakları vardır alamadığı için kızgındır, anlık öfkeyle yapılmıştır dedim ya bir şey diyemem ama bildiğim İlhan hocasına koşa koşa gittiği..!

Bu ayrılık daha erken olamaz mıydı elbette olurdu pazarlıklar bugüne bıraktırdı belki ama yönetimin de kısa süre sonra kongreye gideceği ve telaşlarının başka olması işi bugüne getirdi getirmesine de yerine kim alınacak esas mesele orada, yoksa asla mevcut kadro yeterli denilemez..!

Neticede defans bloğunda enaz Calvo kadar kaliteli bir isim bulunmalı biran önce de takıma katılmalıdır..

Bu arada forvet trransferinde süpriz bir isimle imza atıldı, Andrija Majdevac genç bir isim hocanın tercihinin takıma faydalı ve uzun ömürlü olmasını diliyorum.

Sezon hazırlıklarını hızla sürdüren takıma yeni takviyeler bekleniyor..

Bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek, öncelikle kongrede neler yaşanacak hep birlikte göreceğiz..!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR