Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Konyaspor'da son rötuşlar

Konyaspor'da son rötuşlar

Yeni sezon çalışmalarını aralıksız sürdüren ve bu süreçte 3 hazırlık maçı da yapan Konyaspor, UEFA Konferans Ligi'nde ilk maç heyecanıyla son rötuşları da tamamlamak üzere..

Hazırlık maçlarının en önemlisi olan Başakşehir mücadelesinde de görüldüğü üzere takım disiplinini ön planda tutan Teknik Direktör İlhan Palut, kadroya yeni yapılan takviye isimlerin çoğunluğunu belki de istediği sistemi izleyerek görmeleri adına hemen oyuna almadığını tahmin ediyorum..

Konyaspor hazırlık maçlarında geçen sezon oynadığı dirençli oyuna yakın bir görüntü sergiledi doğrusu ancak özellikle Başakşehir maçında hücum açısından beklenen alışılagelen düzeyde olmayışı, sanırım çok sık oyuncu değişiklikleri nedeniyle çok da eleştirilecek bir fikir vermese de takımda en önemli eksiklik ya da beklentimiz diyelim, yine iyi bir golcü eksikliği olarak gözlere battı..

Yönetim elbette bu konuda elinden geleni yapıyor ancak bu Perşembe günü Konferans Ligi ilk maçında Bate Borisov maçında mücadelesi öncesi beklenen golcü transferi yapılmış olmasını isterdik...

Bu konuda sıkıntılı olsa da Teknik Direktör İlhan Palut'un yine de mevcut kadro ile en iyisini planlama gayretinde olacağından şüphemiz yok elbette.

Başakşehir ile yapılan mücadelede skorun hiçbir önemi yok, aslolan Perşembe günü sahaya sürülecek olan 11 ve zorlu mücadelede alınacak sonuç...

Özellikle yeni transferlerin göstereceği performans merakla beklenirken en önemli detay takıma uyum sağlamaları elbette.

Bu konuda bakalım İlhan hocanın tercihleri hangi isimler olacak işte bu yeni sezon öncesi ideal ya da ideale yakın kadro tercihi olarak görücüye çıkacaktır..

Tek hedef bu zorlu maçtan en iyi netice ile ayrılmak.

Başarılar Anadolu Kartalı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR